Anyu semmit nem vesz nekem. Nincs még iskolatáskám se. Miért?
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Holnap már suli de nekem nincs táskám se,és azt mondja hogy ő nem ad rá pénzt.Van egy gagyi 5 éves ami más kiisvan szakadva oldalt.Azt mondta vigyem azt,de nagyon ciki.Nadrágom sincs egy normális se csak egy kb 3 éves és abba kell járnom mert nem vesz nekem.Mit tegyek?2012. szept. 4. 18:23
11/61 anonim válasza:
Nekem általános iskola 7-től egészen gimi végéig ugyanaz volt a táskám. Kopott volt, szar is volt, de abszolút nem érdekelt, hogy ki mit gondol róla. A célnak megfelelt, azt jól van.
Miért nem kérdezed meg édesanyádat? Nem lehet, hogy az van a dologban, hogy kissé válogatós vagy? Vagy van 20 nadrágod a szekrényben, de abból csak 1-et vagy hajlandó hordani? Mert úgy én sem adnék neked pénzt.
12/61 anonim válasza:
Nem. Én megértelek. De miért nem ad?
13/61 anonim válasza:
az én táskám 7 éves. nyertem. Na jó, ha ennyi pénzük van nem értem miért nem adnak. kivéve, ha mindenből drága és márkás menő dolgokra van igényed, mert olyanra én sem adnék. pl 20-ezret egy táskára.
14/61 A kérdező kommentje:
mert bunkó.Direkt szivat.Azt még röhög is kint a konyhába mikor sírva megyek ki mert nincs csak egy darab nadrágom..
2012. szept. 4. 18:54
15/61 anonim válasza:
Gondolom, ha "jó gyerek" lennél és az iskolában is jól teljesítenél, akkor megkapnál dolgokat. De a "semmiért" mégis miért várod el?
16/61 anonim válasza:
És apukád nincs, hogy tőle kérj?
17/61 A kérdező kommentje:
Marha okos vagy utolsó előtti nem is ismersz..
Apum nincs...
2012. szept. 4. 19:02
18/61 anonim válasza:
Esetleg diákmunka, abból tudnál venni-ha nem is jól kinéző- de legalább használható, viszonylag épp dolgokat. Másoktól kérés ugye itt nem épp alkalmazható dolog, hiszen a szüleidnek telne miből, csak nem adnak. Testvéreid vannak? Ők megkapnak mindent? Egy tanács: a jövőben ne támaszkodj a szüleidre, mert az ő segítségükkel nem viszed semmire. Inkább küzdj, ha kell önállóan, így boldog, sikeres ember lehet belőled!
19/61 anonim válasza:
Kérj egy kis zsebpénzt és abból akkot tudsz venni magadnak.
20/61 anonim válasza:
VAlószínű hogy azért nem ad,mert egy nyakas divatmajom tini vagy és lehet félreteszi neked,hogy egyetemre mehess és ne lógj a nyakukon harminc évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!