Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt itt még valakinek rajtam...

Volt itt még valakinek rajtam kívül rossz gyerekkora, és ezért nem tud huszonéves fejjel semmit se kezdeni magával?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 14:42
1 2
 1/15 anonim válasza:
35%
az a saját hibád, hogy nem mászol ki a gödörből. felnőtt ember vagy miért keseregsz a régi időkön?
2012. aug. 12. 14:45
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Volt rossz gyerekkorom, sok másik embernek is de nem a múlton kell gondolkodni. Azon már nem lehet változtatni.
2012. aug. 12. 14:46
 3/15 A kérdező kommentje:
próbálok változtatni,már sikeresen meg is változtam egyrészt,nagyon visszahúzódó voltam 20 éves koromig,aztán ezt sikerült leküzdenem,ma már szívesen beszélgetek bárkivel,járok társaságba,de sokan azt mondják,hog még mindig ilyen rideg,tartózkodó vagyok,ezért nincs normális,komoly kapcsolatom
2012. aug. 12. 14:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
háhá! Mintha csak én írtam volna! A mai napig sokszor sírok, DE új idők jönnek, kezembe veszem az irányítást! (ami egyre jobban megy) 20L
2012. aug. 12. 14:56
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

" az a saját hibád, hogy nem mászol ki a gödörből. felnőtt ember vagy miért keseregsz a régi időkön?"

Hallottál már olyanról hogy gyerekkori élmények? Ezek nagyban befolyásolják hogy milyen lesz felnőtt korában.

Sőt, ha az apja egy puha p0cs volt, akkor nagy valószínűséggel ő is ilyen apa lesz..

Mindenki hozza magával amit megtanult, megtapasztalt, legyen az tudatos vagy tudatalatti.

2012. aug. 12. 15:03
 6/15 A kérdező kommentje:
lány vagyok,apu meghalt még kiskoromban,nevelőapám alkesz,sok balhé volt itthon,nem láttam a jó férfi,jó apa,anya példáját,ezért én sem szeretnék gyereket,mert félek,hogy rossz anya leszek
2012. aug. 12. 15:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok. -Nekem az édesapám alkesz, szerintem most is részeg. Ott hátráltat ahol csak tud.- szeintem te jobban jártál, mert ha "csak" a nevelőapád ilyen, akkor csak nem akkora csalódás, mint pl. egy édesapánál. Én álmodozni sem tudok, hogy mi lett volna, ha él az igazi apám, mert pont az igazi szivat állandóan..
2012. aug. 12. 15:18
 8/15 A kérdező kommentje:
4-es,sajnálom,hogy így alakult,megértelek
2012. aug. 12. 15:25
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, van még időd a gyerekvállaláson gondolkodni! :-)

És abból, aki így nőtt fel, csodálatos anyuka lesz! A gyermekkorod abban sokat fog segíteni, hogy milyne hibákat NE kövess el felnőttként.

2012. aug. 12. 15:47
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is pont az jutott eszemben, mint a 9-esnek. Belőled lenne igazán jó anya. Hiszen tudod, hogy milyen hibákat nem fogsz elkövetni.
2012. aug. 12. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!