Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek türelmetlen...

Szerintetek türelmetlen vagyok vagy tényleg itt az ideje, hogy a párom dolgozzon?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt. Úgy beszéltük meg, hogy ha lediplomázott és lesz munkája, hozzám költözik. Tavaly nyáron diplomázott de nem talál munkát, mert nagyon válogat.

Amikor felhozom neki a témát azt mondja hogy nem érti miért zavar ez engem, nem én tartom el. Ez igaz, de úgy látom sehova nem haladunk.

Ti mit gondoltok?

2012. aug. 31. 11:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%
19esnél a pont!
2012. aug. 31. 12:31
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

Az ideje itt lenne csak épen válogat a drága.

Nekem 2 év után talált a párom munkát, eleinte ő is válogatott aztán mondtam neki,hogy én fogok még 23 évesen is anyámék nyakán élni (ő még 28 évesen is így élt),ha válogat felejtsük el egymást, nekem egy talpra esett férfira van szükségem aki előkeríti velem együtt a pénzt mindenre.Ebben a világban minden lehetőséget meg kell ragadni, a diplomájával pedig nem biztos,hogy sokra megy.

Most ott tartuk,hogy hónap elején összeköltöztünk, boldogok vagyunk és áldjuk akit áldani kell,hogy amúgy nagyon jó munkát kapott.

Talán neked is határozottabbnak kellene lenned.

2012. aug. 31. 12:32
 23/30 A kérdező kommentje:

Ettől függetlenül nagyon szeretem, és nem szívesen adnék neki ultimátumot :-(

Szerintetek ha ide költözne, az nem sarkallná jobban munkakeresésre? Nem piszkálná a büszkeségét, hogy a barátnője tartja el?

2012. aug. 31. 12:44
 24/30 anonim ***** válasza:
80%

utolsó vagyok

valószínűleg nem sarkallná mert így sem rohangál a munka után,hogy össze tudjatok költözni, akkor miért rohangálna akkor ha eltartanád?

2012. aug. 31. 12:46
 25/30 anonim ***** válasza:
82%

23: mindenki a saját bőrén tanul. de ez így is van jól.

nem fogsz azokra hallgatni, akiknek már tapasztalatuk van benne.

ne legyen igazam.

2012. aug. 31. 12:49
 26/30 okoska31 ***** válasza:
88%

volt akinek kérdés volt, hogy a kérdező a nő?...:)

a komfort zónájából úgy tudod kiebrudaltatni, ha a szülei is azt mondják neki, hogy na fiam, akkor oktatásnak vége, ideje hozzájárulni az életed költségeihez.

Én is otthon laktam még egy pár évet a diploma után, munka mellett, és bár megtehették volna a szüleim, hogy nem kérnek semmit, mégis az volt a megállapodás, hogy a rezsit fizetik, meg az alap élelmezést (persze ettől még jártam boltba, és fizettem én is nekik), de minden mást nekem kell állni.

aztán amikor meg volt a lehetőség, elköltöztem, és azóta is önállóan. és már nem mennék vissza.

még egyet tudnak csinálni a szülei (nem tudom milyen viszonyban vannak, és Te mennyire gondolod komolyan ezt a kapcsolatot), hogy elkezdik csesztetni otthon.

végeztetnek vele házimunkát, legalább maga után, megkérdezik hol járt, mi a programja holnapra, stb., stb. idővel meg fogja unni a párod, illetve nem is lesz olyan kényelmes az a kényelmi zóna...:)

2012. aug. 31. 13:03
 27/30 anonim válasza:

Kedves kérdezö,menekülj amig csak tudsz.Sajnos én késön vettem észre, vagy nem is akartam észre venni a jeleket hogy a párom lusta,anyucipicifia típus.

7 évig reménykedtem,hogy megváltozik,felnö,talpraesettebb lesz.

Volt 2 olyan munkahelye amelyik 1-1,5 évig megvolt.Akkor születtek a gyerekek, azt gondoltam végre benött a feje lágya.

Nem igy lett.Ott tartunk hogy nagyon tönkrementünk anyagilag, mert egy két hónap után ott hagyja a melóhelyeket ilyen olyan kifogásokkal.És még a gyerekek se ösztönzik.Egyszerüen le vagyok döbbenve.35 éves.Sajnos már nagyon a különváláson gondolkozok.

2012. aug. 31. 13:43
 28/30 anonim ***** válasza:

mi a végzettsége a párodnak? keresett vagy inkább hanyagolt szakma?

nekem amúgy fura, h férfi létére nem ciki neki, h a szülei tartják el, kezében a diplomával. kinek akar villantani a menő munkával? hiszen (gondolom), te akkor is elfogadnád, ha valami nem olyan nagy presztízsű melója lenne, csak dolgozzon.

normális ember ilyen élethelyzetben napi 15 CV-t elküld, és kétnaponta megy interjúra.

nekem nem igazán van konkrét szakmám, csak munkatapasztalatom, egész nyáron meló után futkorásztam, egyik interjúról ki, a másikba be, és 2 hónap alatt találtam állást. nem ebből fogok meggazdagodni, de van fizum, be vagyok jelentve, meg tudom venni magamnak a szükséges dolgokat.

2012. aug. 31. 14:32
 29/30 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen ha nem éhezik, és a szüleit ez nem zavarja, akkor miért baj, hogy vár a megfelelő munkára? Mert egy követelőző barátnő ezt akarja? Inkább menjen el kukásnak?
2012. szept. 1. 02:17
 30/30 anonim ***** válasza:

29-es:

azért baj,mert a kérdező 3 év után többet szeretne heti 2 találkánál...

2012. szept. 3. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!