Ha a férj külföldön dolgozik és nagyon jól keres, engednétek hogy a feleség idehaza a létminimumért dolgozzon,2-3 műszakban, hidegben, nehéz fizikai munkát?
engedném.
inkább mint hogy én tartsam el.
bocs,nem vagyok hímsoviniszta disznó, de azért mert a férfinek jól menő munkahelye van, nem kell otthon az asszonykát aranyba foglalni. Bármikor beüthet a krach 8van pár ismerős sztorim erről) és jól jöhet még az asszonyka keresete.
Sajnos gondolom nem túlképzett hölgyről van szó,ha csak ilyen munkát talált. Gondolom valami gyárban lehet a soron.
Nem biztos, hogy a férj a hunyó. Vannak nők, akik a gondolatát sem viselik el, hogy ne keressenek semmit, teljesen eltartsák őket.
Meg persze sok múlik a férj hozzáállásán is. Eltartani valakit sokféle módon lehet. Vannak pasik, akik eltartják ugyan a feleségüket, de folyamatosan éreztetik, hogy ki az úr a háznál, minden fillérért könyörögni kell, mindennel el kell számolni az asszonynak. Ilyen esetben én is százszor inkább dolgoznék, minthogy az uram tartson el. Ugyanakkor van olyan barátnőm, akinek a férje keresete egyszerűen a közös számlájukra megy, amihez mindkettőjüknek van kártyája, és nem téma, hogy ki keresi a pénzt.
Az pedig, hogy milyen munkát kap a nő, kizárólag a képzettségén, rátermettségén múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!