Szerinted a férjed elmondaná neked, ha a munkahelyén a kolléganői flörtölnének vele?
Miért mondaná el? Felesleges lenne ok nélkül féltékennyé tennie téged!
Nem értem,hogy ma miért nem lehet megbízni a párunkban?
Biztos, hogy nem mondaná el. Tudja, milyen vagyok és inkább megkímél a felesleges idegeskedésektől. Pedig biztosan van ilyen, hiszen ő a munkahelyén az egyetlen férfi a főnökön kívül.
Hála a jó égnek a kolléganői vagy nagyon rondák, vagy nagyon öregek. Különösebben nem féltem. :)
Teljesen mindegy, hoyg elmondja-e, mert semmi jelentösége sincs.
Ha egy flört elég lenne ahhoz, hogy megcsaljon vagy elhagyjon, akkor nem is lenne érdemes vele maradnom.
Ha annyira nincs meg a bizalom egy pár között, hogy amiatt, hogy valaki flörtölni akar vele (NEM ö mással), akkor semmi értelme a kapcsolatnak.
Nem tudom, de nem is érdekel.
Mindenki flörtöl a munkahelyén, vagy buliban, vagy ahol van, ez tök normális.
Tetszeni akar nő is, férfi is.
Attól, mert van párod, még nem szűnsz meg nőnek lenni, vagy férfinak.
A flört az semmi.
Normális dolog két ember között.
Ez nem megcsalás, és nem is kell vele törődni.
Az,hogy rondák ,és öregek,a kolléganői a férjednek,még nem biztosíték,sajnos.
Volt már olyan, hogy a feleséget nála sokkal öregebb,és volt olyan,hogy rondább nővel csalták meg.
Sajnos az életben,erre nincs biztosíték.
Anno,az én férjem se reklámozta ,hogy van egy ismerőse,aki rástartolt...mellesleg rondább volt nálam...
Nem hiszem, hogy elmondaná, mert eleve olyan a munkája, hogy nõkkel van dolga. Viszont én látom, hogy a férjem nagyon tetszik az ügyfeleinek.
Megbizom benne, hiàba akarok én bármit is, ha valaki meg akar csalni, ùgyis megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!