Miért hazudta azt a képtelenséget a férjem, hogy nem dolgoznak nők a munkahelyén?
Figyelt kérdés
Ahányszor feljön véletlen a téma, hogy mi újság a munkahelyén, mindig ideges lesz, kiabál, ha arról van szó, hogy nők is dolgoznak-e ott?
Szerintem nevetséges, tuti nője van a gyárban.
2011. dec. 7. 20:26
2/30 anonim válasza:
Talán mert állandóan ezzel zaklatod?
Ahol az én barátom dolgozott, 2 nő volt, a 2 ruhatáros, mindkettő öreg dagadt nő. Gondolom unja a férjed a gyanúsítgatást...
3/30 anonim válasza:
Hát attól függ milyen gyárban? Ha tipikus erős fizikai erőt igénylő részlegen van, amit nő nem tud végezni, lehet a buta kérdéstől ideges.
4/30 anonim válasza:
Szerintem maga a kérdés is nevetséges, hogy dolgoznak-e nők a munkahelyén. Ha netán dolgoznak nők is ott, akkor mégis mi van? Nyilván azért mondta azt a férjed, hogy ne rendezz jelenetet. Nem gyengén lehetsz paranoiás és féltékeny, ha már az is gondot jelent ha nők is dolgoznak a munkahelyén. De mondok durvábbat ennél: útban a munkahelyére is több nővel találkozhat! Ha nem látássérült, akkor egyik-másik még tetszhet is neki. Ez viszont teljesen normális egy heteroszexuális férfinél. Hidd el, hogy nem lenne veled, ha nem akarna. Feltételezem el tudná magát tartani egyedül is.
5/30 anonim válasza:
Szerintem azért, mert tudja, hogy féltékeny vagy, mint a fene.
6/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye. Tudom, hogy dolgoznak nők a gyárban és ez egyáltalán nem érdekelne, csak az, miért hazudja azt, hogy nem.
Én is férfiakkal is találkozom munkám során és nem tagadom le, pedig ő igenis féltékeny rájuk, szóval nem én zaklatom őt, hanem ő jön utánam, kilesni, hogy mit csinálok.
2011. dec. 7. 20:34
7/30 A kérdező kommentje:
Mikor ezt hazudta, véletlen jött fel a téma, hogy milyen munka, bírják-e a nők, stb és akkor azt hazudta, hogy nem bírják, mert nem is dolgozik ott nő. Mondtam, ne nézz hülyének, de csak állította. Szóval nem vagyok féltékeny a női nemre, csak nem szeretem, ha hülyének néznek és furcsállom, hogy miért kell hazudni, ha nincs titkolni valónk.
2011. dec. 7. 20:36
8/30 anonim válasza:
:D
mert féltékeny vagy :D
Hagyd már békén!
10/30 anonim válasza:
És ha abban a munkakörben, amire kérdeztél tényleg nem dolgozik? Bízz benne egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!