Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted a férjed elmondaná...

Szerinted a férjed elmondaná neked, ha a munkahelyén a kolléganői flörtölnének vele?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 11:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mi mindent (ilyet is) megbeszélünk. Nekem biztosan elmesélné, sőt, részletesen átbeszélnénk, mi történt, hogy történt. Mi megosztjuk az életet. Nem vagyok féltékeny, mert engem szeret és soha az életben nem tenne semmi oylat, amivel elveszíthetne. Ez is az élet egyik apró részlete, szórakoztató is lehet, ha flörtölnek az emberrel, egy kedves szó bele is fér, a tettek már más tészta. Szerintem akkor van gond, ha valaki ezeket nem meri otthon elmondani. Ha már félni kell, tartani kell otthon valamitől, akkor kommunikációs problémák vannak, ami nagyobb bajt szül, mint maga a flört. L27
2012. jan. 27. 11:48
 12/20 A kérdező kommentje:
A lényeges kérdés igazából az, hogy hol van a "flört" és "a flörtnél már több" közötti határvonal.
2012. jan. 27. 11:49
 13/20 anonim ***** válasza:

A flört az verbális dolog.

Ha simogatja a nőt, vagy csókolóznak, az már nem flört.

2012. jan. 27. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem elmondta. Ismerem is a hölgyet, az a tipikus "45 vagyok, de azt hiszem 25nek nézek ki" típus.

Nagyon rá volt tapadva a férjemre és nem is vette észre magát.

2012. jan. 27. 12:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Remélem, bár erre sajnos nincs esély, tekintve, hogy csak férfiak között dolgozik :)

Lehet, hogy kicsit mazochista vagyok, de nekem néha jó érzés látni vagy hallani, ha a párom más nőknek is tetszik. Olyankor nagyon büszke vagyok rá, hogy mi egy pár vagyunk. Kicsit persze rossz is, de ez csak egy egészséges "féltékenység", vagy mi.

Pl. a múltkor a húgom egyik barátnője is anyuéknál volt, amikor egyszer átmentünk és azt mondta a húgomnak, hogy nem is tudta, hogy ilyen jó pasi a húgom sógora :) Na hát ez nekem tök jó érzés, amikor eszembe jut :)

Sajnos mi a gyerekek és a sok meló miatt ritkán jutunk el kettesben szórakozni, így sokszor nehéz már rá férfiként is tekintenem, de ezek a dolgok is segítenek.

2012. jan. 27. 12:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Az enyém elmondja. Szokott ilyen történni. Én is elmondom, ha velem történik. Jó dolog tetszeni, ez mindenkit feldob. Más jelentősége nincs, mert meg van a bizalom.
2012. jan. 27. 12:33
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Itt ül tőlem 3 méterre,esélye sincs senkinek kikezdenie vele :)
2012. jan. 27. 12:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, de nincs igazán jelentősége.
2012. jan. 27. 13:39
 19/20 anonim ***** válasza:
igen, el. volt már rá példa. jót röhögtünk. ennyi.
2012. jan. 27. 15:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Mint előző. Volt már rá példa jót röhögtünk a szitun.

Ismerem is a nőt, egyáltalán nem zavar, tudom, hogy csak flörtöl, mert szereti, de nem akar többet a férjemtől. De ha akarna sem lenne több, mert a férjem nem lépne félre.

NO ez frankón naívnak tűnt igaz ? ;-)

2012. jan. 27. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!