Szerinted a férjed elmondaná neked, ha a munkahelyén a kolléganői flörtölnének vele?
A flört az verbális dolog.
Ha simogatja a nőt, vagy csókolóznak, az már nem flört.
Nekem elmondta. Ismerem is a hölgyet, az a tipikus "45 vagyok, de azt hiszem 25nek nézek ki" típus.
Nagyon rá volt tapadva a férjemre és nem is vette észre magát.
Remélem, bár erre sajnos nincs esély, tekintve, hogy csak férfiak között dolgozik :)
Lehet, hogy kicsit mazochista vagyok, de nekem néha jó érzés látni vagy hallani, ha a párom más nőknek is tetszik. Olyankor nagyon büszke vagyok rá, hogy mi egy pár vagyunk. Kicsit persze rossz is, de ez csak egy egészséges "féltékenység", vagy mi.
Pl. a múltkor a húgom egyik barátnője is anyuéknál volt, amikor egyszer átmentünk és azt mondta a húgomnak, hogy nem is tudta, hogy ilyen jó pasi a húgom sógora :) Na hát ez nekem tök jó érzés, amikor eszembe jut :)
Sajnos mi a gyerekek és a sok meló miatt ritkán jutunk el kettesben szórakozni, így sokszor nehéz már rá férfiként is tekintenem, de ezek a dolgok is segítenek.
Mint előző. Volt már rá példa jót röhögtünk a szitun.
Ismerem is a nőt, egyáltalán nem zavar, tudom, hogy csak flörtöl, mert szereti, de nem akar többet a férjemtől. De ha akarna sem lenne több, mert a férjem nem lépne félre.
NO ez frankón naívnak tűnt igaz ? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!