Jobban érzem magam a munkahelyen, mint otthon?
Már gyomorgörcsöm van a gondolattól is, hogy nemsokára haza kell menni! Szeretem a páromat, próbálok normális hangulatot teremteni otthon, de úgy érzem, az árral szemben megyek. Mert ő mindig azon agyal, hogy min lehet sértődni, duzzogni, és ezt nagyon jól tudja éreztetni is, legtöbbször néma duzzogással. Ettől valami iszonyatos a légkör "otthon". Nem akarok hazamenni! (Pedig nem túl jó a munkahelyem sem)
Más is van így?
Elso,
Mibol gondolod, hogy kerdezo ferfi? Lehet egy feleseg is, aki utal hazamenni, a nyavalygos ferfihez.
???
En ket fajta ferfitipust ismerek.
Uvolt, csapkod, fenyeget.
Duzzog, huzza az orrat, de megmondani nem tudja mi baja.
15:50-nek igaza van.
ffi vagyok...
Ugyan nem vagyok a csapkodós, jól megmondós fajta, mert irtózom attól, hogy valakit meg kell bántanom, még ha bajom is van vele. De némi vívódás, higgadás után finoman meg szoktam mondani, hogy mi a bajom.
Amin persze a párom azonnal megsértődik! Mi lenne, ha csapkodnék, kardoskodnék, káromkodnék, bántó szándékkal mondanám a magamét???
Sajnos a párom ráadásul az a tipikus mártír tipus.
Pl. nem hagyja, hogy segítsek neki, aztán pedig azzal jajgatja teli a világot, és szívja az én véremet is, hogy neki nem segít senki, nem számíthat még rám sem.. Áááááá!!!
Még egy óra, és jön a két nap pokol!!!
Tudja nagyon jól, hogy elegem van ebből az örökös duzzogásból, már mondtam neki. De embert nem lehet megváltoztatni...
Én olyan férfit is ismerek, aki olykor duzzog, aztán találd ki éppen mi baja, máskor meg üvölt és tör-zúz...
Szerintem is beszéld meg vele, hogy téged zavar az, ahogy viselkedik. Kérdezd meg, hogy mi a fene baja van?
Mond neki, hogy fáradtan egy otthonba akarsz hazaérni, nem abba a stresszt okozó feszült légkörbe amit ő teremt a viselkedésével..
Aha, ertem, leirasod egyik fajta a notipusoknak.
Sajnalom, nem tudsz tulorazni?
Fogok túlórázni.
Nem lenne muszáj, de szivesen vállaltam, a leírtak miatt :-(
De a túlórának is vége van egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!