Milyen álarc van rajtad otthon, az iskolába/munkahelyen?
Munkahelyeden mindig mosolyogsz, jópofizol vagy néha panaszkodsz is?
Otthon elereszted magad és azt mutatod amit érzel, vagy a férjed/élettársad előtt is a legjobb színben mutatod magad?
Mindig jókedvű és sebezhetetlen, kemény csaj vagyok a suliban.
Csak 1 ember előtt tudom elengedni magam, ez pedig a Szerelmem. Ő tudja, hogy mikor vagyok szomorú,. mikor mi bánt, stb. Még szüleim se tudnak rólam annyit, mint ő.
15/L
Nem szoktam megjátszani magam, és olyan bőrébe bújni, aki nem én vagyok.
Sem a párom, sem a barátaim előtt nincs rajtam álarc, én mindig önmagamat adom.
Persze ha tanárral vagy más hivatalos személlyel beszélek, visszafogom magam, de akkor sem bújok egy álarc mögé.
Ha rossz a kedvem, nem fogok vigyorogni, csak mert így illene. Nem állok le panaszkodni, de nem fogok úgy tenni, mintha az életem tökéletes lenne.
Nekem is lehet rossz napom, követhetek el hibákat, hiszen ember vagyok.
Kedvesen kezet rázok a suliban minden nap azzal a sráccal, aki jelenleg azzal a lánnyal jár akibe szerelmes vagyok.
Hát jó szar.
Nem bújok álarc mögé, az, hogy hivatalos helyen visszafogom az indulataimat, nem jelent álarcot, csak annyi, hogy nem vagyok bunkó, hanem tudom, hogy bizonyos helyeken mi illik.
Most épp fáj a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!