Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen álarc van rajtad...

Milyen álarc van rajtad otthon, az iskolába/munkahelyen?

Figyelt kérdés

Munkahelyeden mindig mosolyogsz, jópofizol vagy néha panaszkodsz is?

Otthon elereszted magad és azt mutatod amit érzel, vagy a férjed/élettársad előtt is a legjobb színben mutatod magad?

2010. szept. 8. 18:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Munkahelyen - jó van hülye mondjad csak, kb a seggemnek is mondhatnád.. :D

Otthonom sajna nincs egy ideje.

Családtagjaim se nagyon.

Van egy párom, de egy ideje már nehézkes a kommunikáció azt hiszem már nem az igazi a dolog, de meg is értem, nincs az a partner aki ennyi szarságot elbírna amit már elémsodort ez a retkes élet...

2010. szept. 8. 19:04
 12/26 anonim ***** válasza:
37%

Suliban a magabiztos 'szépség'.Azt mondják olyan Effy-s vagyok.:)

Ha egyedül vagyok,akkor pedig a szorongós,étkezési zavaros,depressziós idióta vagyok.Ha a barátokkal akkor kicsit elengedem magam,de nem annyira hogy 'átlássanak' rajtam.Szupppper.

2010. szept. 8. 19:05
 13/26 A kérdező kommentje:

Mivel szálloda recepcióján vagyok így nekem mosolyogni kell, de nem esik nehezemre, szeretem a külföldieket,szeretek nekik segíteni. Ritkán van gond, ha van, valahogyan lepereg rólam, ráadásul egy rokonom a főnököm, így a helyzetem kicsit más.

Otthon néha elégedetlen vagyok és morcos reggelente, depis, ha kevés a pénz. Állítólag egy nézésből tudja a párom, hogy mit érzek.

Viszont multinál vagy hivatalban nem biztos, hogy tudnék alkalmazkodni, nagyon tudják fúrni ott a kollégák egymást. Ha vki nagyon megbántana, lehet, hogy kiülne az arcomra.

2010. szept. 8. 19:06
 14/26 anonim ***** válasza:

Ilyen: [link]

:)

Viccet félretéve amúgy mindig magamat adom, sosem alakoskodom. Ettől érzem magam hiteles embernek.

2010. szept. 8. 19:12
 15/26 anonim ***** válasza:

Multinál a siker titka a hárítás.

Mindíg mindenre csak félszavakban válaszol, és hárítsd másra.

- Nem tudom

- Nem voltam ott

- Nem én csináltam

Mellesleg a kolegák fúrását le kell xarni, csak a főnök szava a szent a többi kollega meg soxor a főnök is csak egy szerencsétlen kretén agymosott majom!

Amúgymeg multinál nem a melóval lehet bevágódni, mert az oylan mint a sitt..

Mindenkit le kell kenyerezni valamivel, meg te is vágj oda néha amikor nem számít rá a fukar kollega..

2010. szept. 8. 19:12
 16/26 anonim ***** válasza:

19:12 vagyok, az első

rossz volt a link az előbb bocsi

Erre gondoltam: [link]

2010. szept. 8. 19:14
 17/26 anonim válasza:
Suliban én vagyok mindig vidám, szórakozott, lökött örök optimista szivárvány lány ,otthon is mindig jó kedvű, aranyos ,segítőkész ,de már annyira elegem van belőle mintha mindig mindenki elvárnák ezt tőlem és á neked nem lehet bajod az élettel ,nincs semmi gondod ,te mindig boldog vagy és ez ,amikor már három hónapja depressziós vagy kicsit fárasztó mindig boldognak látszani.
2010. szept. 8. 19:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Én itthon mindig boldognak mutatom magamat, suliban pedig az igazi énemet.
2010. szept. 8. 19:45
 19/26 anonim ***** válasza:
Néha van, amikor mosolyt erőltetek magamra, mikor legbelül sírok/törnék-zúznék. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy gyakran megpróbálom, de ált. kiülnek az érzelmeim az arcomra.
2010. szept. 8. 20:08
 20/26 anonim ***** válasza:

Munkahelyen, utcán, ha találkozom pl. ismerőssel, akkor mindig határozott, komoly vagyok, amolyan "kemény csaj"! :)

Itthon azt hiszem önmagam vagyok. Ezt már nem tudom megváltoztatni, mindenki ilyennek ismer, mindenki játszik egy szerepet, nekem ez lett megírva... :)

2010. szept. 8. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!