Milyen álarc van rajtad otthon, az iskolába/munkahelyen?
Munkahelyeden mindig mosolyogsz, jópofizol vagy néha panaszkodsz is?
Otthon elereszted magad és azt mutatod amit érzel, vagy a férjed/élettársad előtt is a legjobb színben mutatod magad?
Munkahelyen - jó van hülye mondjad csak, kb a seggemnek is mondhatnád.. :D
Otthonom sajna nincs egy ideje.
Családtagjaim se nagyon.
Van egy párom, de egy ideje már nehézkes a kommunikáció azt hiszem már nem az igazi a dolog, de meg is értem, nincs az a partner aki ennyi szarságot elbírna amit már elémsodort ez a retkes élet...
Suliban a magabiztos 'szépség'.Azt mondják olyan Effy-s vagyok.:)
Ha egyedül vagyok,akkor pedig a szorongós,étkezési zavaros,depressziós idióta vagyok.Ha a barátokkal akkor kicsit elengedem magam,de nem annyira hogy 'átlássanak' rajtam.Szupppper.
Mivel szálloda recepcióján vagyok így nekem mosolyogni kell, de nem esik nehezemre, szeretem a külföldieket,szeretek nekik segíteni. Ritkán van gond, ha van, valahogyan lepereg rólam, ráadásul egy rokonom a főnököm, így a helyzetem kicsit más.
Otthon néha elégedetlen vagyok és morcos reggelente, depis, ha kevés a pénz. Állítólag egy nézésből tudja a párom, hogy mit érzek.
Viszont multinál vagy hivatalban nem biztos, hogy tudnék alkalmazkodni, nagyon tudják fúrni ott a kollégák egymást. Ha vki nagyon megbántana, lehet, hogy kiülne az arcomra.
Ilyen: [link]
:)
Viccet félretéve amúgy mindig magamat adom, sosem alakoskodom. Ettől érzem magam hiteles embernek.
Multinál a siker titka a hárítás.
Mindíg mindenre csak félszavakban válaszol, és hárítsd másra.
- Nem tudom
- Nem voltam ott
- Nem én csináltam
Mellesleg a kolegák fúrását le kell xarni, csak a főnök szava a szent a többi kollega meg soxor a főnök is csak egy szerencsétlen kretén agymosott majom!
Amúgymeg multinál nem a melóval lehet bevágódni, mert az oylan mint a sitt..
Mindenkit le kell kenyerezni valamivel, meg te is vágj oda néha amikor nem számít rá a fukar kollega..
Munkahelyen, utcán, ha találkozom pl. ismerőssel, akkor mindig határozott, komoly vagyok, amolyan "kemény csaj"! :)
Itthon azt hiszem önmagam vagyok. Ezt már nem tudom megváltoztatni, mindenki ilyennek ismer, mindenki játszik egy szerepet, nekem ez lett megírva... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!