Milyen álarc van rajtad otthon, az iskolába/munkahelyen?
Figyelt kérdés
Munkahelyeden mindig mosolyogsz, jópofizol vagy néha panaszkodsz is?
Otthon elereszted magad és azt mutatod amit érzel, vagy a férjed/élettársad előtt is a legjobb színben mutatod magad?
2010. szept. 8. 18:44
21/26 anonim válasza:
suliban hülyültem mindig, de nem éreztem jól magam így egy idő után megmaradtam magamnak,melóban (nővérke vagyok) úgyis mindig a betegnek van igaza, tehát elvileg mosolyogni kéne de jópárszor elkapott már az ideg és nem tudtam leplezni, na olyanko bünti van. és úgy érzem h itthon se lehetek mindig magam, mert elég makrancos vagyok és hangulatember, párom ezt nemnagyon tolerálja így előtte is sokszor fapofát vágnék de azt mondja h a szememből úgyis látszik mit gondolok.
22/26 anonim válasza:
Én nem hordok semmilyen álarcot. Azt más hogy tudom mi az illem, de az nem azt jelenti hogy nem mondom ki amit gondolok. És nem értem másnak miért van szüksége ilyen praktikákra...
23/26 anonim válasza:
ha olyan helyen vagyok, akkor tudok nagyon intelligensen, művelten, elmémet csillogtatva viselkedni.
ha viszont olyan emberek közt vagyok, akik ezt nem várják el, akkor eléggé meglepő dolgokat produkálok...
24/26 anonim válasza:
A munkahelyemen mindig mosolygok. Saját üzletem van, vevők járnak be, nem tehetem meg, hogy kimutatom, ha valami bánt. Bár alapjáraton mosolygós vagyok, tehát általában még akkor is tudok nevetni, ha rossz napom van. Otthon is mosolygok, de férjemnek elmondom, ami bánt. De általában el is múlik a rosszkedvem mire hazaérek!
25/26 anonim válasza:
Vidám, hülyéskedős vagyok, gyorsan beszélek, heves temperamentusos, de ugyanakkor bunkó és ízléstelen vagyok. Férfiak szemében szexis, az erotika királynője. Valójában nagyon érzékeny vagyok, és naív, könnyen megbízom az emberekben. Szexuális életem sincs, nagyot néznének ha kiderülne.
26/26 anonim válasza:
Nem bújok álacr mögé, mindig magamat adom, de talán nem kéne, mert sokakat irritál a vibráló, erőteljes személyiségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!