Ha van gyerek egy házasságban, akkor lazább lesz a kötelék férj-feleség között, kevesebb lesz a testi kontakt?

valóban több kötöttséggel jár, de inkább az anya részéről, a férjem speciel minden baráti találkozóra elmegy, saját zenekara van, időnként fellép, nem korlátozom. Az együtt töltött idő viszont kettőtökön és a szervezésen múlik.Van aki egész kicsi gyerek korától mindenbe bevonja a gyerekét, és a kicsi ezt szokja meg. Én úgy mondanám, teljes a férjem élete, de jött még hozzá egy kis tünemény, aki néha gonddal jár, de többször örömmel, szerintem nem bánta meg:-)
Mindenesetre akkor vállaljatok gyereket, amikor TE is készen állsz erre.
Olyan soha nem lesz mint előtte, de nagyon boldog más élet lesz!

Szerintem a kötelék nem lazább lesz, hanem épphogy szorosabb köztetek. Bár sok múlik majd a te hozzáállásodon és azon, hogy te hogy éled meg az új helyzetet.
A testi kontaktus az első hónapokban biztos, hogy kevesebb lesz. hiszen egy újszülött mellett a legtöbb anya ha választhat a szex és az alvás között, akkor egyértelműen az alvást választja. Persze más módja is van a testi kapcsolatnak. Na meg a hormonok is totál beszűkítik az anya igényeit az elején.
De aztán hihetetlenül gyorsan telnek a hetek, hónapok, múlik a fáradtság, egyre könnyebb minden és jó esetben újra visszatér egymáshoz "anya" éa "apa".
Persze a spontaneitásnak annyi, de minent meg lehet oldani.
A gyerek után minden más lesz. Egyrészt börtön (főleg az anyának), másrészt olyan szárnyakat ad, amit semmi más nem tud adni.

Nekünk 2 éve van gyerekünk. 7 éve vagyunk együtt. Gyerek elött minden másnak volt testi kapcsolat, és ez most is így van.
Persze lehet, hogy néha kevesebb, de azért a heti 2-3 mindig megvolt.
Mi nem távolodtunk el emiatt, bár tény, hogy több időnk elmegy a kicsire.
De ha vannak kedves nagyszülők akik pl havonta egy 7végére vigyáznak a gyerekre, akkor azalatt sok mindent lehet pótolni :)
27/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!