Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van gyerek egy házasságban,...

Ha van gyerek egy házasságban, akkor lazább lesz a kötelék férj-feleség között, kevesebb lesz a testi kontakt?

Figyelt kérdés
Félek, hogy a feleségemmel el fogunk távolodni, ha lesz gyerekünk. Most ketten vagyunk, élvezzük az együtt töltött időt, utazunk, együtt próbálunk ki új dolgokat, de a feleségem felvetette a gyerekvállalás gondolatát 1-2 éven belül. Én is szeretnék majd egyszer, de valahogy ezt a helyzetet jobban szeretem, nem függünk semmitől. Ha gyerek lesz, nem mehetünk el csak úgy kirándulni/bulizni, nem eshetünk egymásnak a konyhában, meg még ezer dolog. Az, hogy mi szerelmesek vagyunk, csak másodlagos lesz emellett, hogy szülők is leszünk. Ez mindenkinél így van, akinek gyereke lesz?
2012. jan. 12. 22:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy baj az, hogy a magyar szülők nem készítik fel gyerekeiket arra, hogy mi lesz akkor ha már hárman lesznek.

Megváltozik a prioritás, nem a férj vagy a feleség lesz az első, hanem az aprótalpú.

Ezt mindkét fél frusztrációként éli meg, ezáltal az addig jól funkcionáló kapcsolaton rés keletkezik.

Ha elég intelligens ekét szülő akkor ezt meg tudják beszélni, ha nem akkor ott kezdődik el a lejtő a váláshoz:(

Tehát a szülők esetleg a középiskola a felelős mindezekért, mert ha tudatosítjuk a gyermekben, hogy nem másodrangú lesz vagy háttérbe szorított akkor egy megoldandó gonddal kevesebb lesz!

Megbeszélni mindent, írom én!

Persze aki magába zárkózva örlődik a dolgokon azon semmilyen tanács nem segít.

2013. jan. 11. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!