Ha a férj külföldön dolgozik és nagyon jól keres, engednétek hogy a feleség idehaza a létminimumért dolgozzon,2-3 műszakban, hidegben, nehéz fizikai munkát?
Hát talán az lenne a legideálisabb, hogy amíg a férj jól keres a feleség elvégez valamilyen tanfolyamot, nyelvvizsgát tesz le. Akkor találna olyan munkát ami egy műszakos és lehet akkor a kicsit is tudja iskolába vinni. A gyereknek is szüksége lenne rá. Nagymama attól besegíthet. Lehet tényleg megtérülne a tanulás, ha netán úgy alakul.
De amúgy az is lehet, hogy a feleség szereti a munkáját. Vagy úgy érzi nem találna mást. Vagy ki tudja. Őt kéne megkérdezni miért teszi.
Az ideális az lenne, hogy a gyerekkel ő menjen suliba, legalább néha. Attól dolgozhat, de jó lenne ha tanulna is, mert lehet később jól jön, vagy adódik egy jó lehetőség. Lehet jobb körülmények között, jobb időbeosztásban, több pénzért találna egy másik állást és még a gyerek is sokkal jobban beleférne.
A nő mit dolgozik amúgy?
Az én párom jól keres, igaz Magyarországon.
Nem örülne, ha dolgoznék, neki így normális. Én főzök, mosok.
Jó diplomája van, nekem 100 ezer alatt fizetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!