Szerintetek türelmetlen vagyok vagy tényleg itt az ideje, hogy a párom dolgozzon?
Párommal 3 éve vagyunk együtt. Úgy beszéltük meg, hogy ha lediplomázott és lesz munkája, hozzám költözik. Tavaly nyáron diplomázott de nem talál munkát, mert nagyon válogat.
Amikor felhozom neki a témát azt mondja hogy nem érti miért zavar ez engem, nem én tartom el. Ez igaz, de úgy látom sehova nem haladunk.
Ti mit gondoltok?
9.! Mert megtehetted, hogy válogatsz! :) Így azért könnyebb, valljuk be! :)
De aki nem, ... mondjuk nekem is mondták, mégis elvállaltam, amit csak tudtam, és nem lettem kevesebb, rengeteg tapasztalatot szereztem :)
Azt sem mondom, hogy ragadjon le egy munkánál. Mellette keressen mást, ebben támogatom természetesen.
9-es: Az, hogy valakinek munka mellett nincs ereje állást keresni... hát nem akarlak megbántani, de ez elég gáz. Az emberek nagy része háztartást vezet és gyereket nevel munka mellett, talán az is belefér hogy 2-3 naponta 30 percig átnézi az álláslehetőségeket és beküldi az önéletrajzát.
Egyébként én vagyok a nő, 24 vagyok ő pedig 26.
Jah,hogy te vagy a nő?
Kifogtad anyuci kisfiát,aki nagyon nem akar kirepülni a mamafészekből...
Ettől a kapcsolattól nem várj sokat,főképp ne gyereket,házasságot.
(tapasztalat)
Azért nem hiszem, hogy kétnaponta kéne futnia állásinterjúra.
Az emberek nagy része meg tudja oldani, pl nekem is sikerült.
valahogy sejtettem, hogy te vagy a nő, kérdező :)
szerintem az a helyzet, hogy ő nem gondolja olyan komolyan ezt a kapcsolatot, mint te.
hidd el, voltam már hasonló helyzetben. ott 1 évig szenvedtünk, majd egy hatalmas veszekedés alkalmával elszólta magát a leányzó, hogy tulajdonképpen ez neki így jó, többet nem akar. (ott is összeköltözésről és közös életről lett volna szó)
ez nehéz döntés lesz, de meg kéne hoznod!
voltam ilyen kapcsolatban ugyanenni idősen,pasi is 26 volt akkor,4 éve együtt voltunk,végzett 2 éve,de melókeresés helyett inkább ilyen tanfolyam,aztán ez a meló ezért nem felle meg,kezdő nettó 150 neki kevés,blablabla...
aztán ráeszméltem hogy 10 év múlva se fogunk előrébbjutni,választás elé állitottam,vagy elfogadja az következő melóajánlatot és összeköltözünk,vagy én leléptem.
Nem fogadta el,nehezen se szakitottam.
Rá 1 évre már párommal éltem,fél év után ő kezdeményezte az összeköltözést,most végzettségének megfelelő munkája van,de egyetem után 2 év kellett mire olyat talált,addig volt postás,eladó,pizzafutár,pedig szülei neki is azt mondták,hogy nem kell elvállalni minimálbérest...
11:44: a kérdezőnek ultimátumot kéne adnia a pasijának. vagy keres és talál munkát. "lejjebb adja" vagy kalap, kabát...
én megalázónak tartanám/tam, ha a páromnak a lustulás és lazulás fontosabb, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!