Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérhet ilyet? Nekem ez...

Hogy kérhet ilyet? Nekem ez így nem fog menni.

Figyelt kérdés

Tegnap közölte velem a barátnőm, hogy vagy ő vagy a motor, megkérdeztem hogy ez most mi és azt mondta h választhatok. Eddig nem szólt érte, bár nem is örült neki de sose kérte így, hogy hagyjam abba. Esélytelen, ameddig tudok mozogni addig motorozni fogok. Amúgy érdekes, hogy erre kér mert egy motorostalálkozón ismerkedtünk meg és ő is szeret motorozni, mondjuk vezetni nem annyira. Azt mondja, hogy nem akar elveszíteni ezért szeretné ha abbahagynám, akkor sem értem, ha mondjuk ma este ott maradok valahol akkor itthon is ugyanúgy meghalnék. Nekem ez a 2 legfontosabb dolog az életemben. Ez milyen? Hogy kérhet ilyet?

25/F

2012. aug. 27. 13:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
100%

Titokban nem lehet ezt csinálni, úgyhogy azt hiszem szétválnak az útjaitok..

És remélhetőleg nem úgy ahogy az előző kérdésben...:(

2012. aug. 27. 15:27
 42/113 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok,akinek a kérdését belinkelte valaki.

"#35 - "Íme, a sok "nem szabályozható le senki" válaszadónak a tanulság.Van amikor mégis jobb lett volna..." - biztos, hogy jobb lett volna??? Biztos, hogy az a jobb élet, ha valaki a kispolgári konformista létezés mocsarába "leszabályozva" fizikailag ugyan egészségesen, de "él, de minek?" - mint egy kockázat optimálisra leszabályozott mértéke? "

A halott sofőr és a családja ,szerinted neki nem lett volna jobb? Én,és a család,nekünk nem lett volna jobb? Kómában,ha fel is ébred,örökké bénán,neki nem lett volna jobb?

Kérdező: ne akard tudni mit érez a barátnőd,én is hisztis p.csának voltam kikiáltva,az apja is ellenem harcolt,hogy kell az a motor.

Most egy év elteltével öregebbnek néz ki 20 évvel,megőszült,fogyott 15 kilót,megkeseredett ember lett,és magát okolja.Nem is beszélünk mióta megmondtam hogy van is miért,ő is hozzájárult a dologhoz.

2012. aug. 27. 15:34
 43/113 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek a motorok és tisztelem a sofőröket, de sajátot nem akarok, szerintem nem mernék vele menni :D

Amikor motorost látok mindig az jut eszembe, hogy vajon mennyi ideje lehet még, vagy lehet, hogy holnap este hallani fogjuk a híradóban, hogy halálos motoros baleset történt. Biztos jó lehet motorozni, de könnyen elveheti az ember életét.

Apum kamionos, egyszer kielőzött minket egy motoros, elég gyorsan ment. Pár km-rel arrébb baleset történt. Az a motoros volt aki kielőzött minket, felismertem a motor márkájáról, színéről. Ott volt a fekete zsák.

Apámnak volt egy ismerőse, nagy motoros volt. Volt már egy pár balesete de nem érdekelte, aztán egyszer egy ilyen erdős, fás helyen gurult és egy szarvas elé ugrott, az agancsa átszúrta a hasát. Meghalt.

2012. aug. 27. 15:51
 44/113 anonim ***** válasza:
81%

Nézd előző, ez ugye úgy van, hogy van mondjuk valaminek 1% kockázata (ami a sportok között már nagyon extrém), az azt jelenti, hogy vagy vállalom azt a kockázatot, és akkor 99% hogy jól fogom érezni magam, és 1% hogy pokoli rosszul (vagy már sehogy), a másik esetben meg van 100% esélyem, hogy lemondva a számomra fontos dologról biztosan, 100%-osan rosszul. Nem annyira, mint akit az 1% érint, de rosszul. Akit az az 1% érint, az szinte tuti, hogy megbánja. De ott van ugye a többi 99 is...

Persze, te dönthetsz úgy is, hogy a biztos közepesen rosszat választod az 1% nagyon rossz vagy 99% jó helyett, csak fogadd el, hogy sokan így fogják látni, szivesen kockáztatnak a sikerért azzal együtt, hogy tudják, lehet, hogy utólag meg fogják bánni...

2012. aug. 27. 15:54
 45/113 anonim ***** válasza:
88%

Valaki nagy motorrajongó árulja már el nekem,hogy motorosok nagyon nagy %-a miért normál úton megy 200 felett,miért nem megy pályára?

Miért jobb a kocsik és kamionok között száguldozni?

2012. aug. 27. 15:58
 46/113 anonim ***** válasza:
88%
Üljetek kerékpárra a barátnőddel, fittebb lesztek ;) A motorozás a puhányok sportja.
2012. aug. 27. 16:08
 47/113 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is a szabadság híve voltam a párkapcsolatokon belül. Vagyis, vagy megszoksz, vagy megszöksz. Sosem akartam megváltoztatni senkit, még akkor sem ha biztosan tudtam hogy az a javára szolgál. Ha nem méri fel ésszel, az az ő baja.

Itt nemcsak a motorozásról van szó, lehet bármi más. Drog, alkoholizmus, dohányzás, szerencsejáték... Mind olyasmi ami az illetőnek valami örömöt szerez, de óriási kockázat árán, ami az életébe kerülhet. Az, aki szereti a kockáztató illetőt két dolgot tehet. Vagy elfogadja, hogy ő ilyen, vagy otthagyja, mert nem tud együttélni a gondolattal, hogy esetleg megbetegszik, vagy belehal, és végig kell asszisztálni a kínlódását. Mert ugye, ha a másik bajba kerül, akkor milyen szemét dolog már otthagyni, így közvetve a másik életével is hazárdírozik az, akinek veszélyes szenvedélye van. Nos, ezt a másik vagy elfogadja, vagy azt mondja, hogy köszönöm szépen, az én életemet ne tegye tönkre senki, elég vagyok ahhoz saját magam is.

Szóval nehéz kérdés ez. Inkább próbáld meg az ő szemszögéből nézni, hátha megérted.

Ja és még egy. Sajnos a SZABAD AKARAT mindeneke felett áll. Ha valaki a kútba akar ugrani, nem lehet neki megtiltani.

33/N

2012. aug. 27. 16:21
 48/113 anonim ***** válasza:
88%

Ja és még egy. Sajnos a SZABAD AKARAT mindeneke felett áll.

A barátnője szabad akaratából fogja otthagyni ha idióta a kérdező továbbra is.

2012. aug. 27. 16:23
 49/113 A kérdező kommentje:

#46 viccelsz? :)

Nekem ő is és a motor is ugyanolyan fontos, titokban meg tényleg nem lehet. Ha nem motorozhatok akkor mégis mit csináljak? Télen is alig bírom ki és ezt pontosan tudja. Kocsival nem olyan jó, sőt. Most akkor szakítanunk kell? Nem tudom megérteni mert eddig nem zavarta most meg hirtelen válasszak.

2012. aug. 27. 16:27
 50/113 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, ahogy a #7-ben írtam, magyarázd el a párodnak, hogy miért nem helyes, amit és ahogy csinál, viszont kérd meg, hogy mondja el a paráit, és próbáljatok win-win helyzetre, mindkettőtök által elfogadható kompromisszumra jutni.

Ha nem megy vele, ha komolyan gondolja a "vagy-vagy"-ot, akkor menekülj, mert 2-3 év múlva a lehető legunalmasabb, legsótlanabb kispolgári dágvány közepén fogod találni magad a depresszió szélén ingadozva...

2012. aug. 27. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!