Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérhet ilyet? Nekem ez...

Hogy kérhet ilyet? Nekem ez így nem fog menni.

Figyelt kérdés

Tegnap közölte velem a barátnőm, hogy vagy ő vagy a motor, megkérdeztem hogy ez most mi és azt mondta h választhatok. Eddig nem szólt érte, bár nem is örült neki de sose kérte így, hogy hagyjam abba. Esélytelen, ameddig tudok mozogni addig motorozni fogok. Amúgy érdekes, hogy erre kér mert egy motorostalálkozón ismerkedtünk meg és ő is szeret motorozni, mondjuk vezetni nem annyira. Azt mondja, hogy nem akar elveszíteni ezért szeretné ha abbahagynám, akkor sem értem, ha mondjuk ma este ott maradok valahol akkor itthon is ugyanúgy meghalnék. Nekem ez a 2 legfontosabb dolog az életemben. Ez milyen? Hogy kérhet ilyet?

25/F

2012. aug. 27. 13:52
 71/113 anonim ***** válasza:
87%

ma 17:51

Igen csak hogy ezek a gyorsasági motorosok nem arról híresek hogy 80-al vagy 100 al "döcögjenek" a kocsik között...

Én még soha nem láttam olyan gyorsaságist aki végig jönne a kocsik mögött 100-120-al.

2012. aug. 27. 17:54
 72/113 anonim ***** válasza:
14%
akkor dörzsöld ki a csípádat, mert sok van belőlük
2012. aug. 27. 17:57
 73/113 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a pályát mert nincs értelme fizetni pár körért ugyanazon az úton, csak annyiból jó, hogy mehetsz gyorsabban, de ha nincs sok autó akkor kint is tolhatod neki. Pár alkalommal jó de utána megunod.
2012. aug. 27. 18:07
 74/113 anonim ***** válasza:
89%

Megértem a párod aggodalmát. Azzal a különbséggel, hogy én motoros sráccal eleve nem is jönnék össze... Én is ismerek több motoros balesetben megnyomorodott embert, meg több olyan ismerősöm is van, aki ott halt meg.

Nem látom be, egyeseknek miért kell az élethez az, hogy kockáztassák az életüket?

2012. aug. 27. 19:10
 75/113 anonim ***** válasza:
100%

A barátom motorbalesetben halt meg! 19 éves volt, már túltettem magam rajta, azóta van férjem de ha eszébe jutna a motor... én nem tudom mit csinálnék vele.

Valaki írta, hogy gondolj bele abba, hogy milyen lenne ha a barátnőd is valami olyan dolgot csinálna amivel veszélyeztetné az életét, te meg halálra aggódnád magad.

2012. aug. 27. 22:20
 76/113 anonim ***** válasza:
6%

ha dobna a barátnőd, akkor megyek sorba állni az ajtód elé :)

régi nagy vágyam a motorozás, és nem féltem a kis tyúxaros életemet.

ha meghalok, hát meghalok. legalább volt pár jó évem. a sorsát úgysem kerülheti el senki. :)

a barátnőd ocsmány módon zsarol. főleg, h ő is ült már motoron, és tudja jól, h ez neked mennyire fontos.

nem lehet, h ezzel a finom módszerrel próbálja kiadni az utadat?

2012. aug. 27. 22:21
 77/113 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sokan meghaltak már de nem fog elijeszteni, ha egy kicsit is megijedtem volna akkor már rég letettem volna. De aki nem motorozik vagy csinál hasonlót az ezt nem értheti.
2012. aug. 27. 22:31
 78/113 anonim ***** válasza:
33%

A kérdésed költői, mert erre csak a barátnőd tudja a választ. Én értem, hogy félt, én is féltettem a volt barátom. Nem motorozott, de extrém sportot űzött. Annyit kértem, hogy vigyázzon magára, mert már nem csak ő van, itt vagyok (voltam), én is. De hogy azt kérjem, válasszon?! Neem!

Vagy te, vagy ő enged, és együtt maradtok, vagy egyikőtök sem enged és szakítotok.

2012. aug. 28. 00:43
 79/113 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, te mit csinálnál, ha a barátnődnek is olyan hobbija lenne, ami veszélyezteti az életét? Pl. ejtőernyőzés, bázisugrás, mountain bike stb
2012. aug. 28. 00:55
 80/113 anonim ***** válasza:
70%

Kedves előző, azt nem tudom, a Kérdező mit lépne, én, ha így ismertem meg, nyilván tudomásul venném, mindösszesen azt várnám el, hogy az adott sportot felelősségteljesen, a szabályai betartásával csinálja, ne "hősködjön".

De mást mondok, ha most akarna belekezdeni, akkor is ugyanezt lépném, volt is rá konkrét (ha nem is extrém sport) példa, a múltkor bejelentette, hogy meg akar tanulni görkorizni (igen, 32 évesen:)) én meg annyit reagáltam, hogy "jó, akkor görkori már van, veszünk sisakot, meg térdvédőt, utána részemről hajrá..."

Az agyam eldobom attól, hogy egyesek szerint a párkapcsolat az egymás korlátozgatásáról szól...

2012. aug. 28. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!