Hogy kérhet ilyet? Nekem ez így nem fog menni.
Tegnap közölte velem a barátnőm, hogy vagy ő vagy a motor, megkérdeztem hogy ez most mi és azt mondta h választhatok. Eddig nem szólt érte, bár nem is örült neki de sose kérte így, hogy hagyjam abba. Esélytelen, ameddig tudok mozogni addig motorozni fogok. Amúgy érdekes, hogy erre kér mert egy motorostalálkozón ismerkedtünk meg és ő is szeret motorozni, mondjuk vezetni nem annyira. Azt mondja, hogy nem akar elveszíteni ezért szeretné ha abbahagynám, akkor sem értem, ha mondjuk ma este ott maradok valahol akkor itthon is ugyanúgy meghalnék. Nekem ez a 2 legfontosabb dolog az életemben. Ez milyen? Hogy kérhet ilyet?
25/F
húúú előző te most aztán jól megmondtad a tutit, hogy mit kell csinálni
a pályamotorozás túl drága, és nem mindenkinek van a közelében
ma 17:09
Az élet megfízethetetlen...10 ezer ft egy egész napos jegy erről ennyit...
ebben nagyon tévedsz, igen, van ahol 8 ezer, de olyan nincs, hogy egész napra, meg van hogy hány kör
egyébként profi felszerelés nélkül fel sem engednek
10 ezer egy kicsit húzós szerintem, nem gondolod?
18 000 Ft a 4x20 perces bérlet ára.
miről beszélsz te elme*****
utánanéztem, és ennyibe kerül:
18 000 Ft a 4x20 perces bérlet ára.
ezt ki tudja megfizetni?
miről beszélsz te elme*****
Veled semmiről szerintem...
Szép napot!
Ja és a húgy agyúról még nem is beszélve amit privátban írtál..
ma 17:18
Ja és a fogyatékos lúzer beszolásodról nem is beszélve amit szintén privátban írtál..
A fogyatékos lúzer nem én leszek hanem az aki rommátöri magát 160-al a kocsik között te kemény gyerek...
Szép napot!
A szavaidat meg válogasd meg kisbarátom mert rosszul jársz...
160-al nem kell a kocsik között menni
nem mindenki olyan ám, mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!