Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérhet ilyet? Nekem ez...

Hogy kérhet ilyet? Nekem ez így nem fog menni.

Figyelt kérdés

Tegnap közölte velem a barátnőm, hogy vagy ő vagy a motor, megkérdeztem hogy ez most mi és azt mondta h választhatok. Eddig nem szólt érte, bár nem is örült neki de sose kérte így, hogy hagyjam abba. Esélytelen, ameddig tudok mozogni addig motorozni fogok. Amúgy érdekes, hogy erre kér mert egy motorostalálkozón ismerkedtünk meg és ő is szeret motorozni, mondjuk vezetni nem annyira. Azt mondja, hogy nem akar elveszíteni ezért szeretné ha abbahagynám, akkor sem értem, ha mondjuk ma este ott maradok valahol akkor itthon is ugyanúgy meghalnék. Nekem ez a 2 legfontosabb dolog az életemben. Ez milyen? Hogy kérhet ilyet?

25/F

2012. aug. 27. 13:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
22%
Hát, nem értem itt a válaszokat lepontozgatókat, miért akarják minden áron tönkretenni a Kérdező életét...
2012. aug. 30. 01:30
 92/113 harleynagyi ***** válasza:
0%
az van a baratnod felteny lett a motorodra , es mivel a motors talalkozon ismerted meg igy tudja nagyon jol ha O nem megy veled majd lesz jelentkezo aki a hatd moge ul :-)) Egybiztos nem orulnek ha ferjem nekem is aztmondana hogy bekell fejeznem a motorozast , Szoval ne add fel azt amit szeretsz ha a baratnod szeret akor elfogad olyanak amilyen vagy es aki vagy . Es ha mar most iranyitani akar kesobb meg rosszab lesz
2012. aug. 30. 06:32
 93/113 anonim ***** válasza:
57%
Nekem egyik ismerősöm 18 évesen halt meg, nekicsapódott a villanyoszlopnak... Szerintem tudod a szülők mit érezhettek akkor és még a mai napig is.
2012. aug. 30. 09:42
 94/113 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenkor, Kedves Kérdező az a legjobb választás, hogy a marad a motorod és megy a barátnő, és keresel egy új barátnőt, aki elfogad téged.

Ha egy ember ilyen durva választás elé állít egy másikat, akkor az minden, csak nem szeretet. El akarja venni tőled azt, ami cirka az Életed. A motorozásban benne van a sérülés, a halál, a durva baleset lehetősége, de aki tud vezetni, az ritkán szokott így járni. A motorosok nagyon odafigyelnek, különösen, ha szeretik a motorozást és az életüket sem unták meg.

Balesetek pedig mindig vannak. PL. van úgy, hogy valaki azért hal meg, mert rosszkor van rossz helyen: ráesik a fejére egy cserép a tetőről.

Azt szokták mondnai, hogy akinek meg kell hania, az meg fog halni. Ha nem ül motorra, akkor a fejére esik egy tégla. Akinek viszont élnie kell, mert dpolga van, az élni fgo akkor is, ha 100X is összetöri magát. Mindig lesz olyan - látszólag - csoda, ami megmenti, ami visszahozza, ami segíti, ami megvédi.

Ha úgy akarod leélni az életedet, hogy begubózol egy "jajdeféletelek téged szerelmem" liba mellé, és szép lassan iszod az eszedet a depresszió miatt (mai azért alakul ki, mert maga mellé kötöz), akkor csak válaszd a lányt. De ha élni akarsz, akkor rúgd ki, még ma.

2012. aug. 30. 10:27
 95/113 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen félt és szeret
2012. aug. 30. 10:40
 96/113 anonim válasza:
0%
Nem értem a barátnődet. Ha valaki szeret, az mindenedet szereti. A motormániád is. :) Nem nagyon értek ilyen dolgokhoz, de azt javasolom, beszélgess vele erről. Miért nem szeretné ha motoroznál? Az is lehet, hogy félt hogy megsérülsz... De mondjuk akkor sem kéne ilyet kérnie tőled... Beszélgessetek. ;)
2012. aug. 30. 10:58
 97/113 anonim ***** válasza:
100%
Talán lehetne kompromisszumot kötni, hogy x időt motorozol csak. Akik szerint egy jó motorossal nem történik baleset, hát az téved. Főleg a gyorsasági motorosokkal. Nagyon sok külső tényező beleszólhat. Félt a párod jogosan.
2012. aug. 30. 11:18
 98/113 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem tök mindegy, hogy mit írunk. Lényegében minden hozzászólásodból azt vettem ki hogy te a motorodba vagy szerelmes. Menj csak a saját fejed után amíg van, ha egy gép többet ér.
2012. aug. 30. 11:31
 99/113 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Nem olvastam el a válaszokat, délután visszatérek rá, elnézést ha valaki már írt hasonlót.

Azért gondoltam, hogy reagálok a kérdésedre, mert az én férjem katona, ami szintén veszélyes hivatás, de így ismertem meg őt és elfogadtam, hogy neki ez fontos, ahogy te is írtad, hogy neked meg a motorozás fontos.

A barátnőd félt téged, de szerintem ez még nem "hatalmazza" fel a zsarolásra, persze meg lehet őt is érteni, de ha én valakit szeretek, akkor nem állítom választás elé. A férjemnél sem tettem, szerintem ez nem lett volna fair, mert tudom neki ez milyen fontos. Ő egyébként külföldön is szolgált, de bíztam benne, és mertem gyermeket is vállalni, annak ellenére, hogy tudtam nagyobb a baj kockázata.

Biztos voltak, akik a barátnődnek adtak igazat, én őket is megértem, de itt akkor mérlegelned kell, melyik oldalra állsz.

2012. aug. 30. 11:58
 100/113 anonim ***** válasza:
28%
99-es kb. mindent leírt, ami a lényeg. Szóval, a kérdező nem tette tönkre az életét és egyáltalán nem biztos, hogy tönkre is fogja. Egyértelmű, hogy a motorozás veszélyes hobbi, azonban ha a barátnő így ismerte meg (és fogadta el anno), akkor most nem kéne választás elé állítania. Kompromisszumot lehet kötni persze (nem tudom a kérdező hajlandó-e rá). Kb. úgy beszélnek itt sokan, mintha minden motoros biztosan meghalna vagy lebénulna, ha továbbra is motorozik. Ez erős sarkítás. Igen, tudom, nagy százalékban van benne a pakliban, hogy balesete lesz, nagyobb, mintha bkv-val járna, de ez akkor is sarkítás, amikor valaki már arról beszél, hogy a kérdező tönkreteszi az életét, ha motorozik. Nem erről van szó.
2012. aug. 30. 12:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!