Hogy kérhet ilyet? Nekem ez így nem fog menni.
Tegnap közölte velem a barátnőm, hogy vagy ő vagy a motor, megkérdeztem hogy ez most mi és azt mondta h választhatok. Eddig nem szólt érte, bár nem is örült neki de sose kérte így, hogy hagyjam abba. Esélytelen, ameddig tudok mozogni addig motorozni fogok. Amúgy érdekes, hogy erre kér mert egy motorostalálkozón ismerkedtünk meg és ő is szeret motorozni, mondjuk vezetni nem annyira. Azt mondja, hogy nem akar elveszíteni ezért szeretné ha abbahagynám, akkor sem értem, ha mondjuk ma este ott maradok valahol akkor itthon is ugyanúgy meghalnék. Nekem ez a 2 legfontosabb dolog az életemben. Ez milyen? Hogy kérhet ilyet?
25/F
ma 14:16
Perzs hogy érhet baleset.De szerinted hol van nagyobb esély a túlélésre?Ha elesel biciklivel?Vagy egy zárt autóval karambolozól mondjuk 100-al?Vagy ha leesel a létráról?Vagy ha 120-al eldarál egy kamion motorral?Szerintem te is tudod a választ.Szerintem nézzés meg egy statisztikát hogy melyeek azok a balesetek amelyek többnyire halállal,kómával,vagy minimum egy bénulással jár.Lehet nem halsz meg,de bénán sem jobb az élet szerintem...
ma 14:24
Akkor menjen csak 100-l mint a többiek.Kocsival 100-al túlélhető a dolog.Motorral szerinted ha annyival megogod a nyuszit és jön szembe egy fa vagy éppen egy kamion akkor van mi megvédje?Nincs.Neki csapódik leszakad feje,keze,lába.Vagy ha nem akkor vagy meghal mert a belső szervei megsérülnek és leszakadnak vagy lebénul.
Bocsi ha nyers voltam,de ez az igazság,dolgoztam baleseti sebészeten még katona koromban!Láttam ezt zt és tudom miről beszélek.
Hogy tudjátok ennyien félremagyarázni a dolgot?? Itt baromira nem arról van szó, hogy a motorozás veszélyes, és hogy félti a csaj, mert oké féltse, tényleg marha veszélyes dolog, de könyörgöm, ÍGY ismerte meg őt a lány!!
Összeismerkedik egy sráccal, aztán a szenvedélyéről (ami MINDIG IS volt neki) le akarja beszélni, fenyegetéssel. Rákényszeríti, hogy döntsön, vagy ő vagy a motor. Szerintetek ez mennyire egyenes dolog? A zsarolásnál mi jobb szót tudtok erre most komolyan?
Sajnálom a kérdezőt meg a pasiját, de nem ment el a kedvem. Sajnos én is elveszítettem 5 motoros haveromat, az egyik még csak 17 éves volt, a másikkal kiskorunk óta legjobb barátok voltunk. Van olyan is aki a lábait veszítette el. Szomorú dolog de úgysem menekülhetünk. Nekem is volt halálközeli élményem motorral de amikor lehetett mentem tovább. Anyám is félt de nem mondja, hogy válasszak. Egyébként a motoros ruha sokat véd, egyszer az egyik ismerősöm nekicsapódott egy ifának, eltört a gerince és az orvos azt mondta, hogy annyi szerencséje volt, hogy a ruha rajta volt.
Yamahám van (gyorsasági) és nem cserélem le!
ma 14:31
Az lehet hogy így ismerte meg,de vszínű rájött hogy közben egyre jobban megszerette és nem szeretné elveszíteni ennyire egyszerű.
Bár nem tudom nő vagy férfi vagy e,de ha neked minden nap ezen kellene aggodnod és amikor motoron lenne a párod nem lenne egy nyugodt perced sem akkor te sem azt mondanád.
Remélem ott hagy a barátnőd.
Most komolyoott meg annyira,hogy tényleg téged akar,ezért kéri.
De jobb neki nélküled,rettentő rossz dolog hülyeség miatt félteni életed párját.
ma 14:34
Elveszítetted 5 haverodat és te még nem pályán mész...amikor az én ismerősöm elveszítette a motoros haverját,mindenki már csak pályán ment.És ennek ellenér még hogy nem veszélyes a motorozás,miközben csak a te haveri társaságodban 5 ember ment el ez miatt...
Te tudod.Menjél inkább pályára,hidd el sokkal jobb ott,sokkal jobban kitudod magad ott élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!