A húgom folyton meglop. Mit tehetnék ellene?
Ez mikor volt és mennyi ideig tartott?
Amikor ilyen jóban voltatok, akkor is ugyanígy lopdosta a cuccaidat? :(
körülbelül fél napig bírta.
Esetleg ha összeveszett anyával, akkor jó voltam neki tovább is. De ha én vesztem össze anyával, akkor mindig röhögött rajtam.
mármint a mozizós, együtt lógós próbálkozásaid meddig tartottak?
(1 hónap, fél év, egy év?)
:)
a lealázást én sem javaslom - és megkérném a tisztelt értékelőket, hogy mellőzzék az 50%-ra lehúzást.
gondolkozzon el rajta mindenki egy kicsit. Ezt a viselkedést idővel ki fogja nőni a húg, főleg ha újra és újra megbeszéled vele kérdező, és néhány év múlva, amikor már nem lesz kamasz, nem éltek együtt megoldódik a probléma.
A folytatást az én tesómmal nem írtam le: azóta eltelt jó pár év, és ő maga mondta azt jó pár alkalommal, hogy anno sokszor adtam neki "kölcsön" (tényleg adtam ha kért, csak nem adta vissza, azért idézőjeles), úgyhogy most ne tiltakozzak, ezt és ezt ő állja. mivel már 30 körül járunk mind a ketten, önálló keresettel nem parfümöket áll ilyenkor. már alig győzöm visszautasítani, hogy aranyos vagy, de nem fogadhatom el.
És jó viszony van köztünk.
Ha akkor, amikor lopott tőlem, meg elhordta a cuccaimat, elkezdtem volna megalázni, akkor SOHA nem alakul ki a jó viszony.
És basszus kérdező, mégiscsak a TESTVÉRED!
Nem egy nyavalyás szobatárs, akit soha többet nem látsz a fősuli 3-4 éve után.
Én még mindig azt mondom, hogy beszélni vele sokat, próbálni több időt együtt tölteni. Ha lepattansz róla elsőre, akkor próbáld meg másodszor, harmadszor is.
Vagy ha most ő közeledne hozzád elsőre nem azt hinnéd, hogy biztos akar valamit? Na, ő ugyanezt hiszi, amikor a szokásodtól eltérően kedvesen közelítesz hozzá és nem ordítva, mert megint használta a dezodorodat.
Persze azt csinálsz, amit akarsz...
És amikor azt mondja nekem, hogy "takarodj már a f@szomba"??
nem fogok utána rohangálni, hogy jóban legyünk, ha ő sem hajlandó rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!