A húgom folyton meglop. Mit tehetnék ellene?
32-es, jót nevettem rajtad:D
Igazából sosem volt "jó" kapcsolatom vele. Inkább úgy mondanám, hogy fegyverszünetet tartottunk. Oké, néha nagyon rendes tud lenni, mert amikor szülinapom, névnapom volt, megvette, amit szerettem volna(bár anya pénzéből), de ez az idő elmúlófélben van. Inkább nem szólok hozzá, hogy ne kelljen veszekednem vele, de amikor nem vagyok itthon, bejön és végzi a "dolgát". A ruháimat meg a szárítóról is lelopja, sőt egyenesen onnan teszi el magának. Rászokott arra is, hogy a kajámat megegye. Ha veszek magamnak valamit és elteszem, mert van amit muszáj a hűtőben tárolnom, onnan simán kieszi.
Elköltözni nem tudok, beszéltem barátnőmmel, aki most nagyon a munkakeresésen van, de ő mesélte, hogy esélytelen. Más városba nem mehetek, ahol lenne munkalehetőség, mert akkor még buszt vagy vonatot is fizetnem kellene. Megpróbálom kihúzni ezt a két évet a tanácsaitokkal. Lehet tényleg az lesz, hogy veszek egy zárat az ajtómra, aztán jöhetnek rinyálni a családtagok..
Jóhír!
Ma kaptam nagybátyámtól tízezret. Meséltem neki, hogy mi történt. Holnap megyek zárat venni! :)
(a többit meg eldugom:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!