A húgom folyton meglop. Mit tehetnék ellene?
Az a baj, hogy hagyod magad kihasználni. És nem mered megtépni. Sőt, sehogyan sem mersz ellene fellépni!
Amúgy hova akarsz költözni? Melyik városba?
Én ezt sose értettem, azért van anyja a gyereknek hogy megnevelje.
Ilyenkor jó anyának gondolja magát, vagy mi??
Anyósom is ilyen volt, felnevelt egy rakás életképtelen gyereket.
Ebből a kis fiacskája aki "vitte valamire" állandóan fekete ügyletekben utazik, ellepik az adósságok ráadásul nyíltan csalja a nejét a kétéves gyerek mellett.
Csak gratulálni tudok, mellesleg az anyósom óvónő, csakhogy meglegyen az irónia :))
Kész csoda hogy a páromat nagy veszekedések árán sikerült normálisra faragni...
Javasoltam már a zárható szekrényt, hidd el itt az az egyetlen megoldás.
A fejedre nőtt kölyköket meg valahogy kergesd el.
Ha mással nem, rakj fel olyan zenét amit utálnak, rakj be valami büdös dolgot a szobádba... ez utóbbi nem túl jó megoldás, de hasznos :D
Azt gáznak tartom, hogy anyád nem foglalkozik vele abból a szempontból, hogy így nem tudatosítja a húgodban a lopás bűnös voltát. Esetleg ezzel érvelhetsz az intézkedés foganatosítása mellett.
abból a szempontból - bár tudom, ez nem fog tetszeni - viszont megértem, hogy végül is mindent ők vesznek Nektek, így kb. semmi sem a Tiéd.
De mondom - erőszakkal nem fogod tudni megoldani szerintem. (én is helyeztem kilátásba erőszakot anno - nem használt - pedig jó 40-50 kilóval voltam nehezebb nála:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!