Mit tehetnék? Hogyan tudom rávezetni, hogy nekem is van magánéletem, és engem is idegesít, hogy folyton az arcomba mászik? (Lenn)
Anyámmal a kapcsolatom napról napra csak romlik. Két hete felvetette velem az ifjúsági alapomra gyűjtött pénzt, és elvette a felét, hogy számlákat fizessen belőle. Elköltötte az egészet ruhákra. A maradék pénzből én vettem magamnak egy netbookot, és amióta megvan, anyám mindenáron használni akarja. Neki ott lenne az asztali gép - de neki az nem kell, mert jobb azt kisajátítani, ami az enyém. Most is fel akart menni valami chatoldalra, de én azt mondtam, hogy nem. Erre elkezdte sorolni a szokásos szitkait: kisk.rva, aljas dög, meg akarsz ölni te kis senkiházi, stb. Amikor piszkál, mindig belehajol az arcomba, és ezt gyűlölöm. Volt, hogy ellöktem magamtól, és a földre esett, feljelentéssel fenyegetőzött. Pedig ő engem még úgy is megvert régen, hogy a hajamnál fogva beleverte a fejem a falba. Mit tegyek? Megtehetném, hogy elköltözöm, hiszen nem érdekli túlzottan, hogy mi van velem. Apám nincs, 9 éve meghalt, rokonaim sem nagyon vannak, mert anyám miatt mindenki utál minket. Mit lehet tenni? Menjek el pár hétre valamelyik barátomhoz?
17/L
Lépned kell mindenképpen mert ez a nő már nem fog változni,csak tönkreteszi az életed.Ezt nem szabad hagyni,nem elég,hogy apukád nincs ő meg még rátesz pár lapáttal milyen anya az ilyen!
Hát ha már a rokonok sem segítenek akkor szerintem rajtad csak a gyámügy tud segíteni.De az hosszadalmas mire valamit elérsz vele.
Csúnyán hangzik amit most írok de sok választásod sajnos nincsen,ha a következő alkalommal összevesztek hagyd hogy megverjen és akkor azonnal mehetsz a rendőrségre,és így hamarabb elvesznek attól a hárpiától.Tudom nem szép tőlem hogy ezt írtam valószínű le is szólnak ez miatt de ha a rokonok segítenek akkor már nincs mit tenni ezen kívül.
Rakd meg egyszer igazából, úgy látszik, csak ebből ért.
El ne menj a házból, amíg nem muszáj. Készülj a jövődre. Próbáld meg a pénzedet, ha kis részletekben is, de visszaszerezni tőle.
Nem anya az ilyen, kár is lenne sajnálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!