Ha jelszót változtat azzal a címszóval hogy van magánéletem, titkol valamit?
nem, csak elege van abból,hogy kiváncsiskodsz.
Én se tudom a férjem jelszavait és ős e az enyémet. Eszembe nem jutna belenézni a gépébe, még a history-ba sem. Az ő magánügye.
Miért akarod elolvasni az íméljét?
Ez gusztustalan. Én biztos hogy kiakadnék.
Ki mondta, hogy el akarja olvasni az e-mailjeit?
Szerintem jogos a kérdés!
Nem feltétlen titkolózik szerintem sem, tény, hogy mindenkinek maradjon egy kis magánélete, de az is benne van a pakliban, hogy titkol valamit!
Ha tényleg úgy lenne, és titkolózna az elöbb vagy utóbb úgyis kiderül, mert amit már 2 ember tud, az már nem titok!
Ez így kevés infó.
Mert ha visszaélsz azzal, hogy tudod a jelszavát, és belépsz az oldalaira vele, akkor igaza lehet, hogy megváltoztatja.
Én is tudom a férjemét, de még sosem használtam ha nem kérte.
Viszont ha nem szoktál belépni az oldalaira, és mégis megváltoztatja, akkor lehet, hogy van titkolni valója.
majd én fordítok
azzal h aztmoondja h szeretné h legyen magánélete arra gondolt h szeretné h legyen saját magánélete.
minek kell a nőknek folyton kombinálni?
22:06
Mert azt nem valószínű, hogy bármelyik pasi is közölné, hogy jelszót változtatok, hogy ne lásd ahogy megcsallak.
Amúgy ki mondta, hogy a kérdező nő? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!