Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tudja, hogy baj van és...

Ha tudja, hogy baj van és tudja, ha nem változtat vége lesz a kapcsolatunknak és mégsem csinál semmit, akkor már nem szeret?

Figyelt kérdés

Számtalan konfliktusunk van, ami az ő hangulatváltozásából fakadnak. Elegem van abból, hogy hanyagol, nem foglalkozik velem, csak megával törődik. Minden fontosabb nálam. Ha olyan hangulata van mégcsak hozzám sincs kedve és én ezt ne kérjem rajta számon mivel utálja ha veszekszem vele...pedig csak a miért-ek érdekelnek. Ha nincs kedve hozzám, hanyagol ha olyan kedve van programokat szervez...mindenről ő dönt én meg mintha egy bábu lennék.

Beszélgettem erről vele, hogy kezd elegem lenni ha nem változtat vége.

Azt mondta tudja, és ennyivel lezárta a beszélgetést.

Ennyire nem érdekli a kapcsolatunk?

2011. júl. 31. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, :

-mi az ami miatt hanyagol

-szeret e még.

2011. júl. 31. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínü hogy már nem szeret, mert ha szeretne bizony érdekelné hogy elhagyod vagy sem.
2011. júl. 31. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2011. aug. 1. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez mióta van így? Volt olyan időszak, mikor odaadóbb volt?
2011. aug. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!