Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy motor miatt lesz vége a kapcsolatunknak?
27 éves nő vagyok, a párom 23. Januárban született meg a kisfiúnk. Mikor kiderült, hogy jön a baba, itthon anyukáméknál lakásátalakítást csináltunk, hogy kényelmesen elférjünk a babával. Megszületett a baba, rá pár hétre a párom és anyukám nagyon összevesztek. Szüleim nem mondták, hogy költözzünk el a balhé miatt, mivel imádják az unokájukat, na meg engem is. Anyukám és a párom közt azóta még egy "Jó napot!" se hangzott el. Nagyon rossz ez így nekem. A páromat ez nem érdekli, azt mondja, hogy ő elkerülgeti anyumat. Sikerült már egy kis pénzt összekuporgatnunk, szeretnénk (vagy szerettünk volna) valamikor házat venni. DE! Kijött a jó idő, a párom viszont meg van őrülve a motorokért. Ki is nézett egyet és a már megtakarított pénzünket (amit tulajdonképpen ő keresett meg mert az én táppénzem meg most a T-GYÁS-om igen kevés)el akarja költeni egy igen komoly motorra. Sokat veszekedünk emiatt, mert szerintem inkább egy házba kéne befizetnünk és lépni valamit, ha már itt a kisfiúnk, na meg a végtelenségig nem kuporoghatunk itt a szüleimnél egy szobában. De hajthatatlan! Azt mondja, hogy neki gyerekkori álma egy motor és majd ráérünk még házra gyűjteni.
Félek, hogy rámegy a kapcsolatunk erre a motor-dologra, mert ha nem dolgozik, akkor motorozni fog, a gyerekre meg rám nem is marad ideje.
Kétségbe vagyok esve, hogy egy motor miatt vége lesz ennek a kapcsolatnak és itt maradok egyedül a pici fiúnkkal, mert én azt nem tudom neki elnézni, hogy fontosabb legyen egy motor, mint egy külön családi fészek kialakítása.
beszélj a fejével, hogy ez így sem a babának, sem neked nem jó!!! Kérd meg, h legalább a piciért hagyjon fel azzal a motorral, mert ha meglesz a moci, akkor otthon sztem egyre kevesebbet lesz... na és persze a babának nem csak anya kell....:S
Sok sikert Nektek!!
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!