Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy motor miatt lesz vége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy motor miatt lesz vége a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, a párom 23. Januárban született meg a kisfiúnk. Mikor kiderült, hogy jön a baba, itthon anyukáméknál lakásátalakítást csináltunk, hogy kényelmesen elférjünk a babával. Megszületett a baba, rá pár hétre a párom és anyukám nagyon összevesztek. Szüleim nem mondták, hogy költözzünk el a balhé miatt, mivel imádják az unokájukat, na meg engem is. Anyukám és a párom közt azóta még egy "Jó napot!" se hangzott el. Nagyon rossz ez így nekem. A páromat ez nem érdekli, azt mondja, hogy ő elkerülgeti anyumat. Sikerült már egy kis pénzt összekuporgatnunk, szeretnénk (vagy szerettünk volna) valamikor házat venni. DE! Kijött a jó idő, a párom viszont meg van őrülve a motorokért. Ki is nézett egyet és a már megtakarított pénzünket (amit tulajdonképpen ő keresett meg mert az én táppénzem meg most a T-GYÁS-om igen kevés)el akarja költeni egy igen komoly motorra. Sokat veszekedünk emiatt, mert szerintem inkább egy házba kéne befizetnünk és lépni valamit, ha már itt a kisfiúnk, na meg a végtelenségig nem kuporoghatunk itt a szüleimnél egy szobában. De hajthatatlan! Azt mondja, hogy neki gyerekkori álma egy motor és majd ráérünk még házra gyűjteni.

Félek, hogy rámegy a kapcsolatunk erre a motor-dologra, mert ha nem dolgozik, akkor motorozni fog, a gyerekre meg rám nem is marad ideje.

Kétségbe vagyok esve, hogy egy motor miatt vége lesz ennek a kapcsolatnak és itt maradok egyedül a pici fiúnkkal, mert én azt nem tudom neki elnézni, hogy fontosabb legyen egy motor, mint egy külön családi fészek kialakítása.

2010. máj. 12. 18:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
19:35-ös vagyok a "beteg kapcsolat a két fickó között" törölve, az egy másik kérdés. Bocs.... jót szórakozok a saját elírásomon, csak van itt egy másik kérdés, és ott van tényleg beteges kapcsolat szerintem. Még egyszer bocs, de a többit illetően áll amit írtam.
2010. máj. 12. 19:37
 22/23 anonim ***** válasza:
50%

Jézus ez csak vicc,vagy a kérdező tényleg egy 23 évesnek szült? Ilyenkor még egy nő is élni akarja az életét GYEREK nélkül,nemhogy egy pasi!

18/L

Bocs tudom sértő voltam.

2010. máj. 12. 23:38
 23/23 anonim válasza:
32%
NE LEGY MAR ENNYIRE SZANALMAS.VEGYEN EGY OLCSOBBAT PATTANY TE IS VELE MOTORRA.NEHA A NAGYSZULOK IS ELVIGYAZHATNAK A KICSIRE.LAZITS,IGAZI KIKAPCSOLODAS ES MEG ELVEZNI IS FOGOD.a PAROMNAK EN VETTEM ,MINDKETTEN MOTORIMADOK VAGYUNK.KONCERTEK MOTOROZAS EZ A MI ELETUNK ES MELETE 2 GYERMEKRT IS NEVELUNK.
2010. máj. 13. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!