Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy motor miatt lesz vége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy motor miatt lesz vége a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, a párom 23. Januárban született meg a kisfiúnk. Mikor kiderült, hogy jön a baba, itthon anyukáméknál lakásátalakítást csináltunk, hogy kényelmesen elférjünk a babával. Megszületett a baba, rá pár hétre a párom és anyukám nagyon összevesztek. Szüleim nem mondták, hogy költözzünk el a balhé miatt, mivel imádják az unokájukat, na meg engem is. Anyukám és a párom közt azóta még egy "Jó napot!" se hangzott el. Nagyon rossz ez így nekem. A páromat ez nem érdekli, azt mondja, hogy ő elkerülgeti anyumat. Sikerült már egy kis pénzt összekuporgatnunk, szeretnénk (vagy szerettünk volna) valamikor házat venni. DE! Kijött a jó idő, a párom viszont meg van őrülve a motorokért. Ki is nézett egyet és a már megtakarított pénzünket (amit tulajdonképpen ő keresett meg mert az én táppénzem meg most a T-GYÁS-om igen kevés)el akarja költeni egy igen komoly motorra. Sokat veszekedünk emiatt, mert szerintem inkább egy házba kéne befizetnünk és lépni valamit, ha már itt a kisfiúnk, na meg a végtelenségig nem kuporoghatunk itt a szüleimnél egy szobában. De hajthatatlan! Azt mondja, hogy neki gyerekkori álma egy motor és majd ráérünk még házra gyűjteni.

Félek, hogy rámegy a kapcsolatunk erre a motor-dologra, mert ha nem dolgozik, akkor motorozni fog, a gyerekre meg rám nem is marad ideje.

Kétségbe vagyok esve, hogy egy motor miatt vége lesz ennek a kapcsolatnak és itt maradok egyedül a pici fiúnkkal, mert én azt nem tudom neki elnézni, hogy fontosabb legyen egy motor, mint egy külön családi fészek kialakítása.

2010. máj. 12. 18:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Alapvetően baj van a párod gondolkodásával. Felelőtlen. A megspórolt pénz kettőtöké még akkor is, ha te nem dolgoztál a spórolási idő alatt. Ha pedig nem a szüleidnél szorongtok, ennyi össze se jött volna. Normális ember először otthont igyekszik teremteni, azután jöhet a passzió. Ha ezt nem látja be, nagy a baj és nem lesz hosszú a kapcsoplatotok.
2010. máj. 12. 18:36
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Sajnálom, hogy egy ilyen férfira pazarlod magad. Sem te, sem a gyermeketek nincs megbecsülve ebben a kapcsolatban. Soha nem viselkednék így egy nővel.
2010. máj. 12. 18:36
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

18:27:

Grat, jól megmondtad... :(

2010. máj. 12. 18:38
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

Én nem akarok okoskodni de ő is láthatja az eredményt, tisztán látszik hogy a korkülönbség miatt van a baj. :D Természetes hogy ennyi idős nő már családalapításon gondolkozik és a legtöbb ennyi idős fiú még élni akar...

Amúgy a kérdező sem említett kopmromisszumot, lehet hogy ő is csak a sajét elképzeléseit akarja megvalósítani?

15/23 anonim ***** válasza:
68%
Lássuk be, a saját elképzelése ami reális.
 16/23 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem egyáltalán nem reális hogy aki felnő annak az álmairól le kell mondani. Gondoldom nem most tervezték a gyereket, lehettek volna óvatosabbak is... Persze ennek ellenére a fiúnak kötelező tökéletesnek lenni.
2010. máj. 12. 18:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

23évesen egy pasi még nem érett az apaságra,akármennyire is annak néz ki...

(motort én nem is a pénz miatt,hanem azért nem engednék,mert hamarabb meghal rajta mint egy kocsiban,páromat én lebeszéltem,ő is akart,de a józan esze erősebb volt,mint a kisfius álmai...)

2010. máj. 12. 18:55
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

18:41 :

már ne is haragudj meg, de aki gyereket vállal, felelősséget vállal és nem csak a saját életére nézve, hanem a gyermekére és a gyermeke anyjára nézve is, kortól függetlenül. Ha ennyi esze volt, hogy 23 évesen gyermeket vállalt, mostmár igenis viselkedjen felnőttként, mert helyt kell állnia a világban és a jövő egy saját kecóban van, nem egy motorban.

2010. máj. 12. 18:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges hogy mindenki úgy beszél a 23 éves felnőtt férfiról mint egy taknyos gyerekről, a 27 éves nőről pedig mint egy középkorú asszonyról. Könyörgöm, 4 év korkülönbség van köztük!!!! És gondolom nem a nő teperte le, erőszakolta meg, hanem mindketten benne voltak, mindkettőjük gyereke, a felelősség is kettőjüké. Kérdező, továbbra is azt mondom - a lepontozások ellenére - tisztázni kell ezt a beteg kapcsolatot a két fickó között, és a pénzetek közös, nem kellett volna gyereket csinálni, akkor úgy szórhatná a pénzét ahogy akarja.
2010. máj. 12. 19:35
 20/23 anonim ***** válasza:
56%

23 éves pasinak gyereket szülni felelőtlenség. Pár év múlva úgyis lapátra tesz egy fiatalabbért, ha tetszik, ha nem, ez van.

30/F

2010. máj. 12. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!