A testvérem "zsarol"azzal ha visszamegyek a vőlegényemhez, akkor a testvéri kapcsolatunknak vége, örökre! Én vagyok az idősebb, tudom csak féltenek, de szerintem ez már tulzás! Vagy?
Az egészséges testvéri szeretet nem szabad túlzásba vinni. Ne ő döntse el, hogy kit választasz!
Ha ő így képzel el egy testvéri kapcsolatot, hadd menjen a maga útján.
elkövettem azt a hibát hogy minden veszekedést részletesen elmeséltem neki (tesomnak),holott párommal kellett volna megoldani!És ezekért a sérelmekért nem enged vissza hozzá!
Nekem ez már sok és kezdem utálni a testvéremet!Nem vagyok már fiatal!Tehát nem 20-on éves!Én vagyok a hülye?
Nem enged vissza??
Nem, nem te vagy a hülye. Felnőtt, érett ember vagy. Természetesen te döntsd el, hogy hozzá mész e a párodhoz. Testvéred elmoondta a véleményét, ennél többhöz nincs joga! (Igazából ehhez is csak akkor, ha megkérdezed.)
Ha ilyenekkel zsarol, nagyon gyerekes lehet.
(Bár az nekem kicsit furcsa, hogy nagy pozitívumként írod, hogy a párod nem szokott verni...)
Hát nehéz dolog ez és lehet tényleg van miért féltenie a testvérednek téged.
3-an vagyunk legjobb barátnök, most 28 évesek vagyunk. Az egyik barátnömnek kb 6 éve kezdödött egy 3 éves iszony kapcsolata. Imádta a srácot és az rendesen kihasználta. Ugye elöször csak finoman próbáltuk elmagyarázni hogy ez nem egy élet amit a srác ad neki. Egy köcsög nagyképü srác volt aki mindig akarta a nagyot mutatni de egy fillérje nem volt. Volt hogy a barátnöm tartotta el, miközben félre kufircolt füvel fával a gyerek, addig alázta míg a barátnömnek elege lett kitette aztán a srác ezzel vissza fordult és vissza édesgette, amiben a barátnöm ellágyúlt és újból kezdödött az alázás, a hazudozás. Ez 3 évig tartott mikor már megmondtuk a barátnönknek hogy nekünk elegünk van hogy 2 havonta jön sírva hogy a srác megint megcsalta és semmibe vette, ha nem hagyja ott a srácot akkor nekünk többet ne sírjon és fel sem hívjon ha baja van, akkor jöjjön ha nincs porblémája. Aztán egyszer csak a srác bejelentette hogy huzzon a barátnöm a lakásból mert az egyik nöje terhes lett. Mikor aztán közbe kellett lépnünk mert a lány saját tulajdonu lakása volt söt még hitelsem volt rajta és mindezt még a fiu elött kapta az apjátol.
Szóval a barátnömet is fenyegethettük akármivel ö azt nem látta amit utána látott hogy porig alázták.
Neked a testvéred bármit mondhat , te akkor is vissza fogsz menni ahoz a köcsöghöz akitöl téged féltenek, aztán jobb esetben egyszer végetér, rosszabb esetben majd halálod napján jössz rá hogy egy szart sem ért az életed mellette.
még annyit hogy a barátnömnek kb 2 évébe tellett mire túltette ezen magát, már rettentö szégyennel gondol vissza. ès a legjobb ha a gyerek ezek után felhívná hogy mennye vissza hozzá akkor vissza menne,pedig egy boldog kapcsolatban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!