Ha jelszót változtat azzal a címszóval hogy van magánéletem, titkol valamit?
2dolog lehetseges.
1.megadta a jelszavat megbizik anyira benned hogy ugysem nezel bele.Ezt bebuktad.
2.Feltekeny vagy igy jobbnak latta a vita elkerulese vegett hogy inkabb ellenorizd mit csinal,talaltal valami dolgot o elkedte magyarazni de te hisztiztel,igy mostmar nem eri meg neki mert bolhabol csinalsz elefantot.Ezt is bebuktad.
Titkolhat is éppen. De egy kapcsolatban az embernek nem lehetnek magán titkai? Na persze nem olyan, ami a párunk számára bántó (megcsalás), de én is tartom, hogy kell kicsit magánszféra. Ha komoly a kapcsolat előbb-utóbb úgyis a legtöbb dolog közös lesz. De azért NE minden.
22N
A férjemmel kölcsönösen tudjuk egymás jelszavait. Bizony néha be is léptünk a másikhoz, mert előfordult, hogy otthon maradt anyag a munkánkhoz, stb.
Aztán a férjem hirtelen megváltoztatta az egyiket. De elfelejtett szólni, csak annyit mondott, hogy nyomtassam ki a mittoménmelyiket ami hozzá érkezett. Szóltam neki nem tudok belépni...akkor jött hogy mit kutatok a cucca után, milyen ribi vagyok stb stb stb. (fél órára az első telefon után, hogy honnan nyomtassam ki!)
Kiderült szeretője van, és azon a mailen leveleznek egymással, és a hülyéje oda küldetett valami munkaanyagot is (amit nekem kellett volna kinyomtatni).
1. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező kutat a férje után.
2. Előfordulhat hogy a férjnek vaj van a füle mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!