Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Egy fiú milyen tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy fiú milyen tulajdonságával tud "rávezetni" titeket a szerelem útjára? ÉS az öltözködése mennyire számít nektek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl: Jófejség, bunkóság stb...
2011. szept. 21. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem azzal lehet a legbiztosabban meghódítani, ha a fiú értelmes és jó a humora, nem nagyképű még ha lenne is mire és jólelkű. Az öltöködés egyáltalán nem számít, jó persze azért legyen ápolt, meg ne járjon úgy, mint egy hajléktalan, de teljesen mindegy milyen stílusú. Nem kell a legfrissebb divat szerint öltözködnie, ezek már másodlagos dolgok nálam. 23/L
2011. szept. 21. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Valaki itt Rólam beszélt? :)
2011. szept. 23. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:

leginkább ha rengetek a közös bennünk. az mindig érdekes. ehez még hozzájön hogy ne legyenek számomra idegesitö szokásai. pl hiába lenne egy álompasi mert minden téren stimmelünk ha ki nem állhatom ahogy eszik. hisz azt mindennnap bámulnom kell.ez mind egyénfüggö.

nekem fontos a megjelenés. nem ugy értem hogy öltöny nyakkendö. de álljon jol neki amit felvesz még ha az egy hello kittys polo is(ez most vicc volt de a lényeget érted gondolom...)

a jelenlegi párom kiborit hogy nagyon vékony,mégix xxles cuccokat vesz fel amitöl ugy néz ki mintha anorexiás lenne,ráadásul külön bosszant amikor én jövök haza töle csinosan,szoknyában szandiban csini felsöben, akkor ö ugy akar a vonatig kisérni hogy felvesz egy mackonadrágot. na ez kiborito. otthon nem izgat mibe van de ha én normélisan megyek ki az utcára akkor mellettem ö is öltözzön fel rendesen.

ezenkivül szeretem ha egy pasi tudja mit akar. ha érzem benne azt hogy férfi és nem egy papucs.de ne essen át a lo tuloldalára, ne csinálja azt hogy ö az ur a házban és azt teszem amit ö akar. na az már megint nem jo. de ezt lehetne ecsetelni.

a lényeg h ne legyen tapló, ne köpködjön az utcán,ne legyen "ki ha én nem" stb stb...

2011. szept. 23. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
értelmesen tudjon beszélni, legyen esze, öltözködjön igényesen, legyen határozott, de kedves. És valahogy nézzen is ki:D
2011. szept. 23. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
ja és 17/L
2011. szept. 23. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
ja és férfias:D na, ezt megmondtam:D
2011. szept. 23. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:

én így fordítom a kérdést: milyen legyek hogy bejöjjek a csajoknak?

na szóval:

1. tűnj intelligensnek, okosnak, tanultnak tehát járj egy neves egyetemre menő szakra.

2. legyél humoros, de komoly

3. ne tűnj csórónak, tehát legyen valami fontosnak hangzó állásod is.

4. legyél figyelmes a lánnyal (dicsérd meg a frizuráját, a ruháját, a cipőjét, az illatát, a szemét inkább ne az uncsi)

2011. szept. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!