Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most plátói szerelem volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most plátói szerelem volt, vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy már majdnem 3 éve nagyon szerelmes vagyok egy lányba, szoktunk néha beszélgetni, de csak msn-n keresztül (élőben is beszéltünk már, de nem sokat, mert nem mindig vagyunk 1 helyen..) Még nem mondtam el neki, hogy mit érzek iránta (bár lehet tudja, nem tudom), mert elhívni már elhívtam 1-2X, de eddig nem volt mód a találkozásra (tehát nemcsak beszélgetni és ábrándozni szeretnék vele, hanem vele is lenne fizikailag, és elérni, hogy egy pár lehessünk. A másik részről ez az "álomvilágosdi, ábrándozás is nagyon jól esik, aminek a plátói szerelemhez van köze). Igazából élőben szeretném neki elmondani, hogy mit érzek iránta, de úgy gondolom ezt már lehetetlen lenne megoldanom, mert más helyen vagyunk, szóval csak neten keresztül kérdezhetném meg a randit, de még ez sem jött össze, és lehet nem is fog.

Szóval talán már leesett neki, hogy mit akarok tőle, csak nem meri a szemembe mondani, hogy "nem"...de ez így nagyon szar..

Szerintetek ez mi? Nektek volt már ilyen?

2011. okt. 30. 14:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehet ott rontottam el az egészet, hogy még amikor mód lehetett volna rá, még akkor élőben megkérdezni a találkozást..így nem tudom mi van. :(
2011. okt. 30. 14:48
 2/6 SPAWN77 ***** válasza:
100%
A kérdésed mivoltját nem értem! Ha szerelmes vagy valakibe és az nem tudja, nem viszonozza, nem ismer, vagy halott az mind mind plátói nem összekeverendő a viszonzatlannal inkább mondjuk úgy h beteljesületlen:D És nem bántásból de eléggé el..tad h nem léptél akkor amikor lehetett volna de attól még most sem veszett ügy ha ennyire erős benned az érzelem akkor lépj vagy nem leszel képes tovább lépni és lemaradhatsz másokról akikkel boldog lehetnél.
2011. okt. 30. 15:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Most már késő...látni sem akar. És azért nem, mert ő szerinte én nyomultam, holott jól el tudtunk beszélgetni, szóval szerintem semmi nyomulás nem volt...törölt is mindenhonnan :(
2011. okt. 30. 15:56
 4/6 SPAWN77 ***** válasza:
100%
Akkor nincs mit tenni lépj tovább.
2011. okt. 30. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem.Ez nem a valóság.Nagyon könnyű valakibe belezúgni neten keresztül.Elég pár fotó és pár órányi beszélgetés...

Az igazi szerelem az élesben köttetik...Ezt jegyezd meg.

2011. okt. 30. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem a fotók miatt lettem szerelmes, hanem, minden amit élőben tapasztaltam...a hangja, a mosolya, az arca...szóval az élő egyén miatt... :$ :/
2011. okt. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!