Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apósom folyton kritizálja az...

Apósom folyton kritizálja az autómat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Apósom rendszerint mindig tesz valami megjegyzést az autómra, de a legnagyobb szívfájdalma az, hogy sportkipufogó van rajta, és emiatt hangosabb lett. (Azért van rajta sportkipufogó, mert gyárit Németországból kell rendelni és nagyon borsos ára van, sportkipufogóból pedig volt még Magyarországon.) Mindig megjegyzi, hogy beremegnek az ablaküvegek (??) és mindenkit zavar (egy szomszéd sem panaszkodott, pedig jóban vagyok velük!!). Másik gondja, hogy az autó nagyobb motortérfogatú, mint övék és fölösleges egy ennyi köbcentivel rendelkező autó 2 embernek. (Ezt sem értem miért... mondtam is neki, hogy a köbcenti nem a tulajok számától függ) Nagyon szorgalmazza, hogy adjuk el, de én a jelenlegi autó helyett terepjárót vennék, de azt is kritizálja (két embernek sok, nagy akkora autó). Jól veszem észre, hogy az após féltékeny a kocsink végett és nem akarja, hogy a mienk "jobb" legyen, mint az övéké? Vagy mi lehet a gond, amit nem veszek észre? /Hozzáteszem, nem szoktam az ablak alatt túráztatni a kocsit, hogy zavarja őket/
2009. febr. 9. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az autóval van baja, vagy Veled?
2009. febr. 9. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Allitsd le az oreget! Mondd meg neki, hogy inkabb o is cserelje le az oveket olyanra mint a tied, nem fog csalodni.

Es mondd meg neki azt is, hogy neked ez tetszik, koszonod szepen, hogy elmondta a velemenyet, de tegyen fel uj lemezt, mert ez mar unalmas. Hagyjon beken tegedet mar az autoval, foglalja le magat massal, es kerdezd meg tole, hogy irigykedik, vagy miert van egyfolytaban elfoglalva a te autoddal? Adott bele egyetlen fillert is?

Kulonben az oreg milyen autot ajanl neked?

Hihetetlen, hogy eddig mindig csak anyosokrol olvastam, de mar kezdodik az aposokkal is a problema?

2009. febr. 9. 15:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem, ő egy fillért sem adott az autóba, a szüleimtől kaptam és vigyázok rá, mint az életemre. Nem "mai csirke" az autó, de nagyon szeretem és sosem hagyott cserben a "kicsike". Eddig a hangját kritizálta, meg hogy túl nagy két személyre a motortérfogat. Volt rá példa, hogy kötekedni kezdett és várta volna, hogy szidjam az autót (panaszkodjak rá), de mivel nem tettem, megjegyezte, hogy a "saját lovát senki sem szidja".

Csak az zavar, hogy teszi a megjegyzéseket, mikor semmi köze a kocsihoz, gyakorlatilag annyit hallja a hangját míg beülök és elmegyek.

Amikor pedig megemlítettem neki, hogy esetleg egy terepjárót, ha vennénk, már húzta a száját, hogy azoknak túl nagy a fogyasztása, meg túl nagy az nekünk. (Mondja ő, aki nyáron szintén terepjárót akart venni, csak túl drága volt, amit kinézett magának)

2009. febr. 9. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd a szivedre. Tégy úgy mintha igazat adnál neki, és kész, dicsérd az ő autóját. Mond neki, hogy szivesen lecserélnéd egy olyanra ami neki is tetszik, de szponzorálja a dolgot.

Később, ha nem műxik így akkor mond meg neki, hogy ízlések és pofonok különböznek, egyik ember/korosztály ilyen alsóneműt visel, a másik meg amolyat, stb., stb.

A lényeg, hogy higgadt legyél, próbálj megértőnek tünni, és semmiképpen ne látszódjon rajtad, hogy az ő véleménye Téged neurotizál.

2009. febr. 9. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Vidd el autózni egy körre, de tele gatyával szálljon ki, és ne legyen kedve egy ideig szóba hozni ezt a témát. :)
2009. febr. 9. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj egy darabig hozzá, és ha szóvá teszi, mondd neki, hogy nem akarod zavarni a hangjával. :)

Amúgy szerintem szimplán irigy. Ha megveszed a terepjárót biztos szívrohamot fog kapni.

2009. febr. 9. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki hogy adjon pénzt és akkor majd veszel olyan autot ami tetszik neki.Különben az én kocsimon is sportdob van és szeretem a hangját.Ja és a szomszédokat sem zavarja azt mondják legalább tudják hogy mikor jövök haza át tudnak jönni ha gondjuk van.Nem birja elviselni az öreg h nem az van amit ő akar,ha most engedsz neki később a fejedre nől.
2009. febr. 17. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy jótanács: apóssal-anyóssal nem kell foglalkozni. Annyi éppen elég, hogy köszönsz nekik és semmi más.

Ez egy betegség, sokan irigylik a másik ember autóját...

2009. jún. 9. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyapám ilyen :S 1.6-os BMW E30-at akar velünk eladatni, de nem hagyjuk :)
2009. jún. 30. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!