Utálom a bátyámat, annyira rossz vele a kapcsolatom, folyton szemét velem, mit tehetnék?
Ha tetszik egy haverja, direkt megaláz előtte, de végülis mindenki előtt leéget olyanokkal, hogy egy szerencsétlen kislány vagyok. Emiatt teljesen elment az életkedvem, nincs önbizalmam, nem merek közeledni a fiúkhoz, mert az jár a fejemben, hogy úgyse kellenék senkinek. Emiatt pedig visszahúzódónak tartanak engem a fiúk. Ha felveszek egy szép magassarkút, azt mondja, ribancosan nézek ki, ha visszafogottan öltözöm fel, akkor azt mondja, hogy lehetnék dögösebb. Rendesen félek tőle, mert mindig kritizál, de nem csak itthon, hanem előszeretettel aláz meg mások előtt is. Mit tehetnék vele? Sajnálom, hogy ilyen a kapcsolatom a saját bátyámmal, de nem rajtam múlik, ő egy beképzelt srác, direkt olyan lányokat is szed fel, akik behódolnak neki, például a múltkor utasított vissza egy nagyon szép csajt csak azért, mert a csaj nem nyomult rá. De mondjuk még ez sem érdekel, felőlem aztán még meleg is lehetne, csak legalább velem viselkedne normálisabban. Más olyan szépen beszél a testvéreiről, az én tesóm meg konkrétan kiröhög.
17,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!