Rossz ember vagyok? Hogyan birok ennyire szemét lenni?
Attól hogy hazudsz, még nem vagy se szemét, se rossz ember... Sőt, az hogy ezt így kiírtad ide a kérdésként, nekem elég bizonyíték arra, hogy te értékes ember vagy!
Ha azokat, akiknek hazudsz, szereted és tiszteled és nem ártasz nekik a hazugságaiddal semmilyen mértékben, akkor nincs mit kofigásolni a hazugságaidban...
De azért hozzáteszem, hogy az őszinteség nagy kincs és mindenki szereti :)
Én is ilyen vagyok, de nem érzem magam emiatt rossz embernek. Tudok hazudni, de nem sűrűn szoktam... (legalábbis nagyokat...:))
És mások meg nem tudják általában, hogy hazudok, nem derül ki, és mivel nekem meg lelkiismeret furdalásom nincs (ami lehet, hogy rossz, csak az a fura, hogy ilyen kis apró dolgokért, meg mindig van -.-"), így mindenkinek jó. Tehát szerintem nem vagyok rossz ember.
Vagyis nem ezért. Persze más hibáim (is) vannak.
Nem,egyáltalán nem vagy gonosz vagy rossz.
Én is ezt csinálom,nap mint nap:-)
Szia!
Üdv a klubban : )
Én írtam a "Pszichopata/szociopata vagyok?..." kérdést tegnap... (Szerintem ez mindent elmond...)
A kérdésre válaszolva: Egyáltalán nem vagy "gonosz, rossz", én is általában hazudok, vagy eljátszok valamit ha szükséges, és én szerintem jobban benne vagyok mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!