. Ismertek olyan embert, aki szemét, kihasználja az embereket, megcsal mindenkit, és mégsem éri őt semmi rossz? ) párkapcsolatban, életben, egészségben)
Igen, igen! Az ilyet le kéne locsolni benzinnel és meggyújtani, mert mást nem érdemel.
Még a levegő is kár érte amit beszív!!!
Igen,én is ismerek,nem is egyet.
Akit ki fogok most emelni a nagy sokaságból,az a legundorítóbb,legerkölcstelenebb,legszemetebb ember a világon,és szerintem senki sem tudná nem gyűlölni őt.
Édesanyám élettársáról van szó.Amikor összejöttek,a férfi még józan volt,és megbízhatónak mutatta magát,édesanyám összeköltözött vele,felvettek a férfivel kölcsönt is,amit édesanyámmal ketten fizetnek.Aztán később ez a férfi elkezdte ugyanazt,ami miatt az előző házassága is felbomlott(persze,erről semmit sem mondott)
Nyerőgépeken kezdett el játszani (illetve még mindig játszik),és nem tudja,hol a határ.Mikor már minden pénzt eljátszott,jöttek a kölcsönök,majd a lopás is.Én saját jogon kapom az árvasági ellátást,és egyszer ez a férfi vette fel helyettem a pénzem,és a nővérem családi pótlékját is (hozzá kell tenni,hogy akkor a tesóm egyedül nevelt két gyereket,és nem valami jómódú,ezért ott sírt anyunak,hogy nem tud még enni sem adni a kicsiknek,mert a családi pótlékra várt),és az egészet eljátszotta a játékgépen.És nem hatotta meg a nővérem keserűsége sem,meg hogy helyette anyunak kell kérni mástól kölcsön,hogy oda tudja adni a tesómnak járó pénzt.
És mikor számtalanszor kirobbant a veszekedés emiatt a szemétláda miatt,mindig minket okolt,hogy mi vagyunk a rosszak,mindenkit elmondott mindennek,és persze a hibáit nem látta be.Most már ott tartok,hogy egy háztartásban élek vele,de két éve egy szót sem szólok hozzá,mert undorodom még a jelenlététől is.Bocs a kifejezésért,de egy rühes patkány,és természetesen anyut is kihasználja.
Szeretném ezt a férfit örökre kitörölni a Föld történetéből.
hu nagyon sajnálom:(
de biztos az lesz a következő,hogy ez az alak megkapjaa büntetését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!