Szerintetek igénytelen az a nő aki ilyen?
#39, minek pontozzunk? Én spec sokkal inkább gerjedek egy farmer-pólós átlag lányra, mint egy egy szépségipart hizlaló "megcsináltra"... amellett, hogy semmi bajon a sminkkel se, megcsinált körömmel se, magassarkúval se, ha az az illető lánynak jól áll. De "komplex szépségipari produktumokra" kifejezetten nem vagyok vevő...
És ki kell, hogy ábrándítsalak, a pasik zöme a feleségét megcsalni is tök átlagos, csinos nőkkel szokta...
Egyrészt szerintem senki sem írta, hogy tökéletes és szép. Max. ahogy én is, hogy nem problémás a bőre. Másrészt nem szóltam le aki kozmetikushoz, szoláriumba, fodrászhoz, manikűröshöz vagy pedikűröshöz jár. Attól, hogy van aki jár a fent említett helyekre még nem lesz automatikusan pláza p.csa. Szerintem. Viszont az sem kell lenézni aki nem él ezekkel a lehetőségekkel. Ez nem azt jelenti, hogy akkor igénytelen és magára nem adó nő az ilyen. Csak máshogy oldja meg a "szépészeti" igényeit. Mint mondjuk én is a válaszolók közül. Nem az az igényesség fokmérője, hogy hányszor járunk, vagy mennyit hagyunk ott ilyen helyeken. Nagyjából ennyi a lényeg. Senki sem lesz több/kevesebb attól, hogy a manikűrös lakkozza -e a körmét vagy ő maga.
A végeredmény számít, nem az, hogy ki, hol csinálta.
Nekem amúgy az a bajom ezzel, hogy össze van mosva a két fogalom a "nőcis, csinos" és az igényes.
Azért teszem idézőjelbe, mert mindenkinek más a csinos, de úgy értem, aki festett hajú, sminkelt, mini szoknya, magassarkú, műköröm, stb...
Nekem ez a nőcis stílus.
Na, én pont nem vagyok ilyen, farmeres, pólós lány vagyok, műkörmöm sincs, és sose sminkelek.
A hajam hála Istennek szép, és hullámos, testvérem vágja, aki fodrász, de csak a végéből, mert derékig ér.
De a hajamat is összekötöm mindig, mert így kényelmes.
De a sok sport miatt amúgy is ez a praktikus.
Szóval nálam se pedikűr, se mainkűr, se smink, se szoli.
Mégis ápoltnak és csinosnak érzem magam.
Én ilyen vagyok, ez a stílusom.
Ja, és ami még felidegesít, az az, ha egy kövér nőt igényteleneznek le.
A kövér nő nem igénytelen, hanem KÖVÉR, ez egy testalkat, és ezt úgy mondom, hogy én vékony vagyok.
Semmi igénytelen nincs egy kövérben!
Mondom: az igénytelen ember a koszos és elhanyagolt ember.
Húha, akkor én nagyon igénytelen lehetek...
Soha életemben nem voltam kozmetikusnál, szoláriumban, pedikűrösnél. Fodrásznál 14 évesen voltam utoljára, azóta tesóm vágja. Nem sminkelek, nem járok magassarkú cipőben, és csak számomra kényelmes ruhákat hordok (persze alkalomhoz illően öltözök).
Nem tartom magam igénytelennek, így szerintem nem igénytelen az a nő, aki nem csinálja az általad felsorolt dolgokat.
20/l
Mit ér egy nő a felsorolt dolgokkal ha ő maga ápolatlan és nem tiszta? Én havonta járok fodrászhoz, a körmöm magam lakkozom de volt már műkörmöm is, szoliba ritkán járok, vannak magassarkúim de a lapos talpúakban sokkal jobban érzem magam. Kozmetikusnál pedig életembe nem voltam. Akkor én most igénytelen vagyok?
22/N
A tisztaságon kívül még nagyon eltolt ruhaválasztással is tűnhet valaki igénytelennek. Rikító, egymást ütő színek, az egyén testalkatának nem megfelelő méretű/fazonú ruha, stb.
Múltkor láttam egy amúgy tiszta és ápolt lányt haspólóban, amiből ráfolyt a közszemlére tett úszógumija a nadrágjára. Ha egy normális pólót vesz fel, máris más az összkép.
Nahát, mintha engem írtál volna le, bár én kozmetikushoz szoktam járni (kizárólag arctisztításra, mert mitesszereim vannak), és néha a szolid sminket is szeretem :) Párom a műkörmöt rühelli, egyéb dolgokba nem szól bele, bár már mondta, hogy a hosszú haj a gyengéje, de volt rövid hajú barátnője is, szóval nem annyira fontos szempont.
Az igénytelenség nem itt kezdődik, és utálom is, hogy annyi kényelmetlen meg egészségtelen dolgot akarnak a nőkre erőltetni...
Ugyan fiú vagyok, de azért válaszolok. :) Egyértelműen nem igénytelen, sőt egyértelműen nézhet ki nagyon dögösen is!
Mint pl. a barátnőm... Az általad felsorolt helyek közül fodrászhoz ugyan többször jár, mint évi 2-3 alkalom, nagyjából 2 havonta. De csak simán vág neki a fodrász, nem festet. Rövid, kicsit fiús beütésű haja van. A hosszú nem áll jól neki, és öregíti...
Kozmetikushoz is szokott menni, de csak a szemöldöke miatt, mert párszor már elrontotta magának. Amíg szedte magának, és nem rontotta el, oda se járt. Aztán már nem bírta tovább és a kozmetikusra bízta.
Körmöshöz is jár, szép díszítésű körmei vannak mindig, de ezt nagyjából csak másfél éve kezdte el, előtte egész életében snassz természetes körmei voltak. Néha 1-1-szer kifestette, aztán kész.
Sminkelni szokott, bár ez nála csak annyit tesz, hogy kicsit lealapozza magát, kis korrektor és ennyi. Semmi szempillaspirál, szemceruza, szájfény, meg a többi hülyeség.
Magassarkú cipőben szokott járni /főleg inkább munkába/, de azoknak maximum 3-4 centis sarkuk van, nem több. Viszont nagyon gyakran visel sportcipőt, vagy más, szintén lapos talpú cipőt.
A ruhái mind kényelmesek, de elég változatos ruhatára van, van benne kosztümtől szűk feliratos felsőkön, farmerokon át a nyári ruhákig minden. Nem szokott minden nap vásárolgatni, de még csak minden héten vagy hónapban sem. Több hónapja nem kellett neki új ruha, mert régről van neki rengeteg.
Pedikűrösnél soha nem volt, ezt megoldja otthon magának. Szintén megoldja saját maga a szőrtelenítést, nem megy gyantáztatni sehova /bár ő borotvával csinálja/.
Szoláriumban sem volt még, nem is tervezi, hogy megy, és én ennek örülök is. Nagyon előítéletesek vagyunk mindketten a szoláriummal szemben, és szerintük elég értelmetlen dolog...
Egyébként írta itt valaki az előbb, hogy 2 csaj között melyik tetszene egy csávónak jobban... Az, aki szolizik, festi magát, műkörmözik, festi a haját, és emelet magas tűsarkúban jár vagy az ellenkezője. Erre írta, hogy az első. Hát pl. nálam ez rohadtul nem így van, mert számomra lehet akármennyi smink egy csajon, akármilyen körme, festett haja, vagy szétszolizott bőre, ha egyébként igénytelen, plusz ez a sok dolog így ömlesztve még ízléstelenné is teszi őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!