Szerintetek igénytelen az a nő aki ilyen?
Én sosem tartottam magam igénytelenek.
Pedig
- Soha nem voltam szoliban, mert alapjáratban enyhén kreol bőröm van.(nem vagyok cigány)
- Nem szedem a szemöldökömet,mert amúgy is világosak,és szépen ívelt
- Nem voltam sosem kozmetikusnál,mert a bőröm tiszta,és otthon ápolom rendesen. Nem vagyok sem pattanásos,sem ragyás.
-nem sminkelem magam,mert nem csúnya az arcom,és amúgy is csak összemaszatolnám,ahogy magamat ismerem. Amíg nem látom indokoltnak nem használok sminket.(csak akkor ha partira, esküvőre megyek)
- Pedikűrősnél sem voltam sosem,mert a műkörmöt én személy szerint nem tartom szépnek,és otthon magamnak is tudom szépen ápolni a kéz és lábkörmömet is.
- Fodrászhoz évente 1-2 megyek,mert elég drága a fodrász,és a hajvágástól kezdve a hajfestésig meg tudom oldani magam is. A lényeg,hogy ápolt,tiszta hajam van,és figyelek arra,hogy a hajfesték ne nőjön le.
- Nem járok magassarkúban,mert borzalmas egészségtelen a lábnak. Nem is jártam úgy mint a nővérem aki 16 éves kora óta csak magassarkút hordott,és 40 évesen Achilles szalag műtéten esett át. A magassarkú cipők egyik átka,hogy a viselőjének az Achilles-ínszalagja nem lesz rugalmas,és az állandó furcsa állás miatt rövidülnek. ÍGy egy bizonyos kor után már az is fájdalmas lesz neki ha mezítláb akar majd sétálni a merev szalag miatt.
DE!
Minden nap fürdök,tiszta vagyok,ápolt vagyok. A fogaim fehérek, a fülem tiszta. Nem gombás a körmöm,a leheletem normális. A hajam nem zsírós.
A ruháimat rendesen tisztán tartom. A cipőim nem lyukasak,koszosak..Kényelmes ruhákban járok,és akár farmerban vagy akár egy melegítőben vagyok,akkor is csinosnak érzem magam. Szóval az igénytelenség nem onnan kezdődik amiket felsoroltál.
40/N
ma 11:49
Ez nagyon jó válasz volt!3szoros zöld kéz!:)))
Tisztázzuk: a PEDIKŰR a láb szakember által történő ápolását jelenti. Körmöt vágnak, elhalt, megvastagodott bőrt távolítanak el.
Semmi köze a műkörömhöz.
ha szép a bőröd, nem kell kozmetikus
pedikűröshöz anyósom jár, mert problémás a lába-akkor ő menőzik??
Biztos járnál fodrászhoz te is, ha 30 évesen ősz lenne a fél hajad.
A többi meg: inkább praktikus vagy, mint nőcis. Nem vagyunk egyformák. Aki mindig magassarkúban van, annak az a kényelmes, megszokta (főleg, ha 150 cm magas). Smink, elegáns ruha sem mindig kényelmetlen, van, amelyik munkahelyen kötelező. Most nehogy már te legyél az etalon, itt keresed az önigazolást.
Nem járok kozmetikushoz, mert a szemöldökömet én szedem és nem is engedem másnak (mióta egy kedves kozmetikus valami eggészen furcsát csinált a fejemmel), a bőröm nem problémás, csak az alap tisztítást kell csinálni, azt itthon megoldom. Műkörmöm sosem volt és nem is lesz, mert nem szeretnék, viszont nagyon szeretem lakkozni a körmeimet és díszíteni, amit már én is elég jól meg tudok csinálni (a kövecskéktől az ilyen-olyan mintákig). Szoláriumban még sosem jártam és nem is szándékozom. Fodrászhoz nem járok, mert magamnak festem a hajam és egy ismerősöm vágja (elég hosszú hajam van).
Sminkelni 50-50%ban szoktam is meg nem is. Mikor milyen kedvem van.
Ritkán járok magassarkúban, mert sokat gyalogolok napközben, délután meg én vásárlok be és nekem úgy nehezebb hazacipelni a cuccot ha még egyensúlyoznom is kell.
Ruhákból kényelmes dolgokat hordok (nem mackónadrágot), mert nincs kedvem egész nap azon feszengeni, hogy mikor csúszik valami el/fel rajtam. De azt gondolom, hogy bármilyen típusú ruha lehet kényelmes meg kényelmetlen is szabástól függően, szóval nem nagyon tudom értelmezni a kényelmes ruha dolgot. Lehet, hogy egy jól szabott kosztüm kényelmesebb, mint egy szűk tréning cucc.
Ennek ellenére nem tart senki igénytelennek és én sem magamat. A ruházatom tiszta, alkalomhoz illő, a hajam, körmöm rendezett és én sem vagyok büdös. Szóval ezek alapján nem lehet megítélni, hogy igénytelen -e a kérdésben szereplő hölgy.
Az az igénytelen, aki koszos.
A kozmetikus fölösleges, kivéve, ha nagyon csúnya a bőre, de az meg inkább bőrgyógyászati kérdés.
A szoli káros és öregít, a pedikűrözést meg meg tudja csinálni maga.
azért az tök érdekes,hogy mennyire lenézik itt sokan azokat,akik járnak a fent említett szakemberekhez...Úgy írnak néhányan róla,hogy ők nem,mintha valami különleges felsőbbrendű emberek lennének...
Én járok kozmetikushoz,mert iszonyú világos a szemöldököm,szinte alig látszik,"muszáj"festetnem,intim gyantát is ő csinálja,mert egyrészt jobb,mint a borotva,másrészt én magamnak nem tudom,de a szőrt sem viselem el...A műköröm tetszik,de körmöshöz lusta lennék havonta járni,a pedikűrös nagyon jó dolog,mert nekem pl. katasztrófa lábkörmeim és nagyon száraz lábam/sarkam van,csak ő tudja rendbe rakni,hogy szép is legyen..Nekem ezekre szükségem van,hogy jól nézzek ki.
Barátnőm életében nem volt kozmetikusnál,körmösnél,pedikűrösnél,nem festi a haját, mégis szép és igényes...Mások az adottságaink,ő szerencsés,nincs szüksége profira ahhoz,hogy így nézzen ki,másnak meg van,ennyi...
Ettől senki ne érezze már magát olyan menőnek,hogy ő nem jár kozmetikushoz,pedikűröshöz,mert ez egy kicsit nevetséges szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!