Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen barátnő. Mit lehet...

Igénytelen barátnő. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, 20 éve ismerem, együtt nőttünk fel. Nagyon elhanyagolja magát. Iszonyú lábszaga van, alig lehet egy szobában megmaradni vele ha leveszi a cipőjét. A szája is büdös, nagyon ritkán most fogat, nem jár fogorvoshoz, pedig vannak rossz fogai, gondolom ez is rátesz. A múltkor együtt mentünk bulizni, 12 órás munkából jött, persze izzadt volt. Ez nem is gond, mivel nálam készültünk készítettem ki neki tiszta törölközőt és egy bontatlan csomagolású fogkefét, de közölte, ő csak befújja magát és mehetünk.Hát gondolhatjátok. :( Egyszer már próbáltam finoman mondani neki, hogy éreztem hogy nagyon beizzad a lába, biztos rossz a cipője, vagy izzadósabb a lába, de tudok rá egy nagyon jó szert és sprayt és szívesen rendelek neki, ha gondolja. De azt mondta csak ma ilyen, nem kell. (Ezt persze tudom, hogy nincs így) Nem tudom már mit tegyek. Ötletek?
2012. márc. 30. 01:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha valóbanjó barátnő, akkor mondd el neki ezeket nyíltan, de nem bunkó módon. Ha jó barátnő, akkor fog adni a véleméynedre, nem hiszem el, hogy ne érezné a saját bűzét. Valami oka biztos van, hogy ilyen igénytelen magára. találgatás helyett vele beszélj inkább.
2012. márc. 30. 01:32
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

Ha igazán jó barátnők lennétek,akkor őszinték is lehetnétek egymással.Miért nem lehet őszintén megmondani neki,hogy igenis izzad a lába,és lány létére ez nagyon rossz.Miért nem lehet megmondani neki,hogy minden ember izzad,főleg 12 óra meló után,és izzadságszagú??

Ha megsértődik,akkor hagyni kell,hagy duzzogjon.Majd rájön,hogy igazad van.Ha meg annyira megsértődik,hogy nem tartja veled a barátságot tovább,akkor nem is volt jó barátság köztetek soha.

2012. márc. 30. 01:33
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Próbáltam többször is vele beszélni, de csak hárítja a dolgot, hogy csak most ilyen, mert nem volt ideje fürdeni. Régebben is voltak ilyen gondjai, de most durvult el nagyon. Lehet, hogy semmi közöm hozzá, de azért elég zavaró, és hát sajnálom hogy szép fiatal lány létére ilyen.
2012. márc. 30. 01:34
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Az utolsó mondat a lényeg! mond neki hogy szép de csavarosan, hitelesen és ha megérti végre akkor foglalkozik magával , igazából ha egy fiú dominálna a háttérben az sem lenne rossz dolog, gondolom nincs barátja
2012. márc. 30. 01:43
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

Az a baj, hogy ez őt nem zavarja, csak téged.

Ezért nem is nagyon fog ezen változtatni.

Talán majd ha egy pasi mondja neki, az néha sokkal többet ér, mintha egy barűtnő évekig próbálkozik nyíltan, vagy akár trükköket alkalmazva.

Én mindig próbálok figyelni ezekre a dolgokra, és én érzem magam a legkellemetlenebbül, ha beleizzadok a ruhámba, és amint lehetőségem van fürdö, ruhát váltok. Ha neki erre nincs igénye, akkor sajnos így kell elfogadni, amíg nem jön rá magától minderre.

2012. márc. 30. 01:47
 6/21 anonim ***** válasza:
8%
Lábszaga van...te jó ég én még nem találkoztam ilyen lánnyal! Szerintem szólj neki finoman, h tisztálkodjon sűrűbben, vagy szakíts meg vele minden kapcsolatot!
2012. márc. 30. 06:37
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha a szép szó nem használ én elkezdeném hanyagolni a találkozásokat vele. Amikor negyedszerre mondod le a találkát, akkor talán feltűnik neki, hogy valami nem ok. Akkor meg lehet mondani, hogy bajok vannak a higiéniájával és neked ciki vele megjelenni.
2012. márc. 30. 08:56
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
Kérdezd meg nem e akar fiút magának vagy valami :/
2012. márc. 30. 10:28
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A múltkor már nem bírtam, és a szájszagára tettem megjegyzést. Mondtam neki, hogy biztos a rossz fogaitól van, és felajánlottam, hogy elkísérem fogorvoshoz is, illetve ajánlottam szájvizet és jó fogkrémet is. De azt mondta, ő ugyan nem megy fogorvoshoz, mert fél. Ezt én elhiszem, ki nem fél?De mondtam neki, az én fogorvosom nagyon jó, még a húzásnál sem érzek semmit, legalább egy tömést próbáljon ki nála. De hajthatatlan( a pénz nem lenne egyébként probléma neki a fogorvosra) Volt élettársa, nem tudom hogy bírta...De a lakásuk is érdekesen nézett ki, felfordulás, kosz, bennti cigizés, szóval a pasi sem volt valami igényes. Úgyhogy ezzel a pasi dologgal sem tudom megfogni. Meg hát igazéból csinos lány,szép arccal, biztos megfordulnak utána a férfiak, csak aztán gondolom már ha szobán vannak rájönnek hogy itt valami "bűzlik".
2012. márc. 30. 12:07
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes dolog, jó csaj és sz.rik magára :D
2012. márc. 30. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!