Igénytelen barátnő. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, 20 éve ismerem, együtt nőttünk fel. Nagyon elhanyagolja magát. Iszonyú lábszaga van, alig lehet egy szobában megmaradni vele ha leveszi a cipőjét. A szája is büdös, nagyon ritkán most fogat, nem jár fogorvoshoz, pedig vannak rossz fogai, gondolom ez is rátesz. A múltkor együtt mentünk bulizni, 12 órás munkából jött, persze izzadt volt. Ez nem is gond, mivel nálam készültünk készítettem ki neki tiszta törölközőt és egy bontatlan csomagolású fogkefét, de közölte, ő csak befújja magát és mehetünk.Hát gondolhatjátok. :( Egyszer már próbáltam finoman mondani neki, hogy éreztem hogy nagyon beizzad a lába, biztos rossz a cipője, vagy izzadósabb a lába, de tudok rá egy nagyon jó szert és sprayt és szívesen rendelek neki, ha gondolja. De azt mondta csak ma ilyen, nem kell. (Ezt persze tudom, hogy nincs így) Nem tudom már mit tegyek. Ötletek?2012. márc. 30. 01:25
21/21 A kérdező kommentje:
Ja és mindenkit felpontoztam, mert tényleg sok hasznos tanácsot adtatok és ezt köszönöm :)
2012. máj. 18. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!