Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen barátnő. Mit lehet...

Igénytelen barátnő. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, 20 éve ismerem, együtt nőttünk fel. Nagyon elhanyagolja magát. Iszonyú lábszaga van, alig lehet egy szobában megmaradni vele ha leveszi a cipőjét. A szája is büdös, nagyon ritkán most fogat, nem jár fogorvoshoz, pedig vannak rossz fogai, gondolom ez is rátesz. A múltkor együtt mentünk bulizni, 12 órás munkából jött, persze izzadt volt. Ez nem is gond, mivel nálam készültünk készítettem ki neki tiszta törölközőt és egy bontatlan csomagolású fogkefét, de közölte, ő csak befújja magát és mehetünk.Hát gondolhatjátok. :( Egyszer már próbáltam finoman mondani neki, hogy éreztem hogy nagyon beizzad a lába, biztos rossz a cipője, vagy izzadósabb a lába, de tudok rá egy nagyon jó szert és sprayt és szívesen rendelek neki, ha gondolja. De azt mondta csak ma ilyen, nem kell. (Ezt persze tudom, hogy nincs így) Nem tudom már mit tegyek. Ötletek?
2012. márc. 30. 01:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
a szájszaga lehet akkor a cigitől is van. kináld rágóval ha együtt vagytok! a lábszagra mondjuk csinálhatnátok közösen csajos pedikürt, lábáztatás, krémezés stb. ha látja tőled lehet megtetszik neki, nem mondom h mindig neked kell "ellátni" ilyen dolgokkal, de kezdésnek nem lenne rossz! ha más nincs ülj le vele nagyon komolyan és mond el neki amit fent leirtál, ha nem veszi a lapot, adj neki ultimátumot! valamit valamiért! hátha észbe kap!
2012. márc. 30. 13:41
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon kínos lehet,nekem is voltak ilyen igénytelen ismerőseim.Én nem bírtam elviselni.Gyűlölöm a szájszagot.És ha megmondtam,akkor én voltam a gonosz,aki nem fogadja el őket.Szerintem ha ő nem akar változni,ne erőltesd.Majd rájön a saját kárán...
2012. márc. 30. 16:52
 13/21 anonim ***** válasza:
MEGVAN! mutasd meg neki hogy kiírtál egy kérdést gyikon és a válaszokat is elolvassa :xD hátha észbe kap :D
2012. márc. 30. 17:38
 14/21 anonim ***** válasza:

mintha csak a mostohatesómról írnál.

egy merő ganaj a lakása, du. 3tól éjfélig dolgozik, utána bulizik, hazamegy, alszik 1-ig kettőig, talán néha fürdik is, de egyéb dolgokban nagyon igénytelen.

én már nem próbálok rá hatni, éltem vele 2 évet, anno még kérdést is feltettem róla itt :) nem használt se szép szó, se a csúnya.

ő így érzi jól magát, nem tudom, h a barátai ezt hogy viselik, bár az utóbbi időben eléggé lecserélődött és megfogyatkozott a baráti köre.

kissé el van hízva, pedig régen kifejezetten karcsú, csinos lány volt. talán úgy érzi, h minek cicomázza magát, ha ilyen alkattal egy fiú sem néz rá?

nincs jólfizető állása, de pár óra az életéből nem kerülne pénzbe, h takarítson, fürödjön.

igazából sajnálom őt, de úgy látszik senki és semmi nem hat rá.

2012. márc. 30. 21:21
 15/21 anonim válasza:
Javult már a helyzet? Beszéltél vele?
2012. ápr. 30. 02:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassátok-e még, de kicsit javult a helyzet. Én egy időre lemondtam mindig a találkákat, bár nem mondtam az okát. Nemrég együtt moziztunk, és semmi gond nem volt vele, ápoltnak tűnt, csinos volt.Ja, és eljár végre fogorvoshoz :)Mindenkinek köszönöm a segítséget!
2012. máj. 11. 19:16
 17/21 anonim válasza:
Nem lehet hogy egy fiú hatására változott?
2012. máj. 11. 19:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát, van valakije, de egyenlőre nem komoly. Talán a pasi szólt volna neki? Nem tudom, de örülök,hogy így alakult:)
2012. máj. 15. 19:24
 19/21 anonim válasza:
És komolyan legyőzte a félelmét és elment fogdokihoz is?
2012. máj. 15. 19:39
 20/21 A kérdező kommentje:

Elment bizony, pedig gyökér

kezelni kellett :) És vissza is jár. Nem tudom, honnan ez a pálfordulás, de én örülök neki, elindult valami úgy tűnik.Az, hogy a félelmét győzte-e le, vagy ez csak kamuduma volt, és lusta volt eddig tenni magáért, azt nem tudom, de észbe kapott és ez a lényeg :)

2012. máj. 18. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!