Igénytelen barátnő. Mit lehet tenni?
mintha csak a mostohatesómról írnál.
egy merő ganaj a lakása, du. 3tól éjfélig dolgozik, utána bulizik, hazamegy, alszik 1-ig kettőig, talán néha fürdik is, de egyéb dolgokban nagyon igénytelen.
én már nem próbálok rá hatni, éltem vele 2 évet, anno még kérdést is feltettem róla itt :) nem használt se szép szó, se a csúnya.
ő így érzi jól magát, nem tudom, h a barátai ezt hogy viselik, bár az utóbbi időben eléggé lecserélődött és megfogyatkozott a baráti köre.
kissé el van hízva, pedig régen kifejezetten karcsú, csinos lány volt. talán úgy érzi, h minek cicomázza magát, ha ilyen alkattal egy fiú sem néz rá?
nincs jólfizető állása, de pár óra az életéből nem kerülne pénzbe, h takarítson, fürödjön.
igazából sajnálom őt, de úgy látszik senki és semmi nem hat rá.
Elment bizony, pedig gyökér
kezelni kellett :) És vissza is jár. Nem tudom, honnan ez a pálfordulás, de én örülök neki, elindult valami úgy tűnik.Az, hogy a félelmét győzte-e le, vagy ez csak kamuduma volt, és lusta volt eddig tenni magáért, azt nem tudom, de észbe kapott és ez a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!