Szerintetek igénytelen az a nő aki ilyen?
Mitől lenne az?
Tiszta,nem?
Kozmetikushoz nem járok,én kiszedem a szemöldököm,bőröm tiszta anélkül is,itthon is tudom tisztitani,pénzkidoás lenne.
Pedikűrös? Ma már csak a műköröm az igényes? Ugyanmár.Én festem a körmeimet,szépek.De manikőröshöz nem mennék,nem kellene műköröm.
Fodrászhoz évente egyszer megyek,ritkittatni,mert hosszú és vastag a hajam.De festeni befestem magamnak,nem ülök fodrásznál 3 órát egy fél órás festésért.
Nyáron nem sminkelek,csak elkenődne,magassarkúm vansok,de leginkább csinos papucs,sportcipő,kényelmes.És kényelmetlen ruhában sem járok,ruhában is van szép és kényelmes (mackónadrágom nincs)
Szoli nem is egészséges,minek?
Mégis megnéznek a pasik,tetszem nekik,nem kell a szépséghez műnőnek lenni.
25/N
Én is pont ilyen vagyok. Teljesen stimmel minden, azzal az egy kivétellel, hogy pedikűrösnél egy hónapja voltam életemben először, de ez is csak egészségügyi okok miatt (elhalt köröm).
Nem értem, hogy mitől lenne ez igénytelenség. Nem fogok ezekre tízezreket elkölteni, mert nem ezektől lesz szebb egy nő.
Miért lenne az?
Én sem járok kozmetikushoz,és szoliba sem. Minek ? A szemöldököm én is kitudom szedni a szoli meg csak árt. Manikűröshöz járok, műkörmöm van. Fodrászhoz évente kb 2-szer,nem festett a hajam. Sminkelni csak ha megyek valahova. Utálom a magassarkút. És ettől nem vagyok igénytelen :)
Mert az az igényes aki hatalmas sarkú cipőben jár, de tiszta retek a cipő?
Mert az az igényes akinek a 40 fokos melegben az izzadtsággal együtt folyik a sminkje is?
Mert az az igényes, aki összerakatja magát szakemberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!