Szerintetek igénytelen az a nő aki ilyen?
Nekem ilyenekre nincs pénzem..még a hajamat is magamnak vágom és festem.
A smink és a ruha számomra nem annyira pénzkérdés, ezeket nagyon olcsón ki lehet hozni és sokáig megmaradnak.
Ettől függetlenül mindig tetszettem a férfiaknak, sosem merült fel, hogy igénytelen lennék..
Amiket leírtál, a 29 éves nővéremre 100%-ban ráillik. Mégsem mondanád meg róla. És sohasem tartotta senki igénytelennek.
23N
Találkoztam már én nem egy olyan nővel, aki minden héten kozmetikushoz, fodrászhoz járt, csili-villi öltözék, s olyan büdös volt, hogy majd elhánytam magam.
A másiknál meg szintén ez szolárium,minden héten fodrász, egy kiló vakolat, s a háza meg tiszta retek volt.
Szerinted igényesek akkor? Nem, csak kifele a külvilágnak mást mutatnak.
Az első két mondatodba foglaltak inkább csak pénzkiadásról szólnak, nem az igényességről. Ahogy már többen írták előttem, egy csomó mindent otthon is meg lehet csinálni. Szoláriumban soha nem voltam, soha nem is fogok menni. Fodrászhoz évente egyszer járok, hosszú, egyenes hajam van, csak a végéből vágatok egy pár centit, másra nincs szükség, de hogy igénytelen lennék emiatt?...
Az utolsó mondatodban felsoroltak, már határeset, mert a túlzott kényelmesség néha már súrolja az igénytelenség/ízléstelenség határát. Uhh, mikor például csini szandihoz zoknit húznak, mert egyébként törné a lábukat...
Nézd, ezeket mind el tudod magadnak intézni, és ha jól csinálod, nem vagy igénytelen.
Kozmetikushoz szerintem hülyeség járni, kivéve annak, akinek nagyon problémás a bőre (pl. akne). Aki rendszeresen ápolja a bőrét, azzal nem lesz baj.
(Reggel este arcmosás, tonik, hidratáló, heti 1-2X radírozás, arcpakolás)
Szolárium szerintem hülyeség, én még a napot is kerülöm, mert nem akarok barna bőrt, és félek a ráncoktól.
Pedikűr-manikűr számomra megint csak felesleges.
Fodrász szintén, soha nem voltam, de magamnak ápolom.
A smink nem az ördögtől való, sokan erénynek tartják, hogy nem sminkelnek, pedig az nem csak vakolatot jelent. Ilyen időben elég egy színezett hidratáló, szemöldök igazítás, spirál és ajakbalzsam.
Ruházkodásnál meg ami nem szakadt, koszos, büdös, az pont jó.
Ruházatra nekem muszáj költenem, mert a munkámhoz elvárás a kifogástalanul elegáns megjelenés (=kosztüm).
Fodrász évente kétszer, mert göndör hajam van és a vágáson kívül sok mindent nem tudnak kezdeni vele. Festést megoldom magamnak itthon, legalább így időhöz sem vagyok kötve vele.
Szolárium módjával muszáj, mert alapból sápadtfehér vagyok, illetve a napallergiám miatt bőrgyógyász javasolta a tavaszi mérsékelt szoláriumozást. Így nem vagyok annyira kiütéses az első napsugártól. Barna így sem vagyok, de ez genetikailag nem is lenne lehetséges.
Kozmetikusnál a szemöldökszedést kénytelen vagyok megejteni, mert ha a saját kézügyességemre bízom, akkor elég érdekes eredménye van.
Műkörmöm van, bár nem túl hosszú, egyébként nem tudnék gépelni. A sajátom azonnal törik, így csak ezzel a módszerrel tudtam megerősíteni - illetve a lakk is tartósabb műkörmön. Szabadság alatt cicomás, csillogós, hülye mintás, munkaidőben viszont csak pasztel színnel áthúzom és annyi.
Magassarkút nem szeretem, de szintén a munkám miatt legalább minimális sarok "illik". No meg 150 alig vagyok, elfér 3-4 cm plusz rajtam.
A heti öt napos kosztümös megjelenés után hétvégén már dafke szakadt farmert és sportcipőt hordok, nyáron meg tangapapucsban csattogok.
Mondjuk a "40 fokban is nyakig öltözz be" irányelvnek annyira nem örülök, ilyenkor ahogy hazaérek zuhany, aztán minél kisebb testfelületet takaró ruházat.
Az ápoltság alapkövetelmény, esetleg télen, nadrágban egy napot ki tudok hagyni lábborotválásból, mert úgyse látszik. De a minimális smink is majdhogynem elvárás, bár a szememen kívül mást nem festek ki. A bőröm szerencsére egyenletes, a rúzst meg feladtam, mert állandóan lenyalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!