Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igénytelen az a...

Szerintetek igénytelen az a nő aki ilyen?

Figyelt kérdés
Nem jár kozmetikushoz,szoláriumba,pedikűröshöz.Fodrászhoz évente 2-3szor.Nem sminkel,nem jár magassarkú cipőben,nem vesz fel olyan ruhát ami nem kényelmes.
2012. aug. 23. 11:15
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
52%

Nem igénytelenség ez.

De van aki már átesett a ló túloldalára a kommentekbe...

én járok kozmetikushoz és nekem sem problémás a bőröm, hanem nincs kézügyességem és türelmem sincs így ő szedi a szemöldököm. Járok szoliba is, mert szeretem ha barna vagyok. Fodrászhoz is járok, mert ő tudja azt a színt a hajamra kenni amit a tescoba nem hiszem, hogy megkapnék. És igen sminkelni is szoktam, mert karikás a szemem és elég furán nézek ki úgy a munkahelyen. Magassarkút is szoktam hordani, ha elmegyünk valahova olyan helyre én így érzem magam nőiesnek. Ezek inkább pénztárca és ízlés kérdése és nem igénytelenség...kinek a pap kinek a papné..

2012. aug. 23. 12:52
 32/51 A kérdező kommentje:

Igazából az igénytelenség fogalmával nem voltam tisztában,tulajdonképp mit takar az a szó hogy igényesnek lenni.Mert nagyon gyakran hallom hogy a férfi azért hagyja el a nőt mert az igénytelen lesz,nem ad magára,nem csinos.

Merthogy egy nő otthon is legyen csinos,kivánatos a férj számára,dobjon fel egy laza sminket, szép ruhába legyen.

Az hogy cikiznek a fehérségem miatt már megszoktam,az hogy folyton kilógok a sorból mert nincs műkörmöm és sminkem azt is,nem izgat már.Nem tartom magam igénytelennek és a férjem sem panaszkodik,de a környezetemben nem igazán vannak olyanok akik ennyire keveset foglalkoznak a külsejükkel.

2012. aug. 23. 13:21
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől függ.Amúgy én pont ilyen vagyok és soha nem mondta rám senki,hogy igénytelen vagyok.
2012. aug. 23. 13:40
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

jó vicc, mindennek megvan a maga helye. Otthon sminkben meg szép ruhában kellene takarítani? Annyi lenne a szép ruhának, ha abban főznék...

A műköröm egy dolog, van akinek annyira ocsmány a sajátja, hát csináltasson, igazából nagyon drága és sok idő elmegy vele. De ugye mindenkinek más a fontos.

2012. aug. 23. 13:42
 35/51 anonim ***** válasza:
76%
a szolárium meg nem igazán egészséges valami, inkább legyek fehér, mint aszott.
2012. aug. 23. 13:43
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Az igényesség az ápolt,rendezett,tiszta külsőt,megjelenést takarja,már ami a külsőségeket illeti.Szóval ha valaki rendszeresen tisztálkodik,ápolja magát,a ruhái szépek,tiszták,akkor már nem nevezhető igénytelennek.

A másik:igen,van akinek szüksége van bizonyos szolgáltatások igénybevételére ahhoz,hogy rendezett legyen a külseje.Én például kozmetikusnál szedetem és festetem a szemöldököm és a szempillám,mert egyrészt én ilyen téren ügyetlen vagyok,másrészt enélkül elég erős és kusza szemöldökkel rendelkeznék,ami annyira nem szép látvány látvány.Magassarkút is felveszek néha,mert alacsony vagyok.Mégsem érzem magam cicababának.

2012. aug. 23. 13:50
 37/51 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem néz ki igénytelennek, akkor nem gond. Bár a "nem vesz fel olyan ruhát ami nem kényelmes" sok dolgot takarhat. Én sem szorongatom bele magam egy számmal kisebb ruhába, mégis mindig csinos vagyok. Felveszek testhez álló darabokat is, mert jó alakom van hozzá. Ha valaki M méretre XXL-et vesz, csak mert az neki a kényelmes, az már szerintem igénytelen, mert szakadtnak néz ki. Kozmetikushoz én sem járok, mármint az arcom miatt. Viszont a fazongyantát ő csinálja, én magamnak nem tudom, nincs hozzá cukorgyantám. A lábamat, karomat, hónaljamat viszont magamnak gyantázom. Az egyik válaszoló írta, hogy ő nem jár pedikűrös, mert neki nem kell műköröm: édesem, a pedikűrös a lábaddal foglalkozik, ő nem fog neked műkörmöt tenni a kezedre. Egyébként meg a pedikűrös sokszor egészségügyi okból is szükséges, pl. tyúkszem miatt. A manikűrös pedig nem csak műköröm építéshez ért. Sőt... Sima lakkozás, gél lakkozás, kéz és körömápolás. Nekem például a hajszálvékony körmeimet tette rendbe egyszer japán manikűrrel. Azóta én sem járok, viszont ha azt nem csinálja meg nekem, azóta is úgy hajlana a körmöm, mint a papír. A szoláriumról is mindenki úgy gondolja, hogy csak az jár oda, aki 20 évesen már aszott és narancssárga. De mekkorát tévedtek. Ha tudnátok, hány egész világos bőrű ismerősötök is jár. Van, aki soha nem tud lebarnulni annyira, amennyire a "szolis p*csák", viszont szolárium vagy napozás nélkül nincs egészséges színük, és nap mint nap cseszteti őket mindenki, hogy betegek. Szolival viszont nagyon szép egészséges (világos, még kreolba se hajló) színt érhetnek el (akár heti egy alkalommal is), javít a bőr állapotán (megszűnteti a pattanásokat, pl. kamaszoknál a háton, mellkason), télen javít a kedélyállapotunkon, stb. Ha nem viszi valaki túlzásba, akkor egyáltalán nem egészségtelen. A sminkről annyit, hogy vannak, akik megengedhetik maguknak, hogy nem sminkelnek, mert hibátlan a bőrük, és akkor is szépek, mikor kiugranak az ágyból, nem karikás a szemük, nincs pirosodásra hajlamos orruk, stb. Én sajnos nem ilyen vagyok. Azzal viszont nem értek egyet, hogy a smink kötelezően lefolyik az arcról nyáron is. Érdekes, rólam még sosem folyt. Persze olvastam, hogy valaki a ruházkodást és a sminket olcsón megoldja, és sokáig kitart. Akkor ott nem is kell csodálkozni, hogy lefolyik. A minőségi termékek a helyükön maradnak. És nem árt megnézni az olcsó termékek összetevőit sem, mert többet ártanak, mint használnak. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy én vakolom magam. Ilyenkor nyáron csak színezett hidratálót használok, alapozót soha. Valamint szempillaspirál és tus, egy kis bronzosító és highlihter, ennyi. De a rossz minőségű szempillaspirállal tényleg úgy nézhet ki az ember estére (még télen is), mint egy pandamaci. A jobbakkal 40 fokban, párában is a helyén marad. A fodrászhoz ha valakinek egészséges a haja, tényleg elég csak egy kis hajvég frissítésre járni időnként, pláne ha valaki nem is festi a haját. De azért sokan vannak, akik olyan festést, vagy festéket alkalmaznak, amihez egy szakértő szükséges. Nekem pl. ombre hajam van jelenleg, ezt magamnak nem tudnám, és nem is akarnám kikísérletezni. Én amúgy is hetente járok, ő mossa és szárítja be, mert a fenekemig ér, nekem nincs kedvem foglalkozni vele. De megtehetném, attól még senki nem igénytelen, mert magának mossa és szárítja. Egy szó mint száz, ha tiszta és ápolt, akkor nem igénytelen, ha viszont az ápolt kinézet rovására megy a kozmetikus, pedikűrös hiánya (pl. pattanásos arc, repedt sarok), akkor igénytelen, legalábbis a kinézete mindenképp.
2012. aug. 23. 14:23
 38/51 anonim ***** válasza:
Egy férfi számára egy nő nem attól lesz kívánatos, hogy bekeni magát mindenfélével, barnára szolizza a bőrét, kifesti magát meg műkörmöket tetet fel. Állítom, hogy azzal a férfival, akinek csak ezektől tűnik kívánatosnak a felesége, azzal valami gond van agyilag, de az a nő se egészen normális, aki saját magát csakis így érzi szépnek. Lehet ezek nélkül is csinos egy nő.
2012. aug. 23. 14:57
 39/51 anonim ***** válasza:
15%

Érdekes itt mindenki milyen tökéletes és szép smink,kozmetikus,szoli,és fodrász nélkül.Még is manapság annyi csúnya igénytelen nőt látok,hogy hihetetlen.

Tegyünk össze egy szolis,sminkelt,fodrászhoz és mükörmöshöz járó csajt vagy nőt,ennek az ellentétjével.Férjek és Urak melyikre gerjednek általában? Ne mondja már nekem egyik férfi sem,hogy a 2. alternatívára,mert akkor hazudik.

Miért van ennyi megcsalás,és válás? Hát épp ezért.

Lehet pontozni!

2012. aug. 23. 15:27
 40/51 anonim ***** válasza:
84%

Az igénytelen a koszos és ápolatlan embert jelenti!!!!!

Azt, akinek zsíros a haja, büdös testszaga van, lepedékes a foga, szájszaga van, koszoskörmű, koszos ruhájú, le van nőve a hajfestéke, lepattogzott a lakkja, ragyás bőrére igénytelen alapozót kent, stb...

EZ AZ ÁPOLATLAN ÉS IGÉNYTELEN!!!!

Az, hogy ki jár szoliba és ki nem az egyéni dolog.

Ahogy a műköröm is, meg a smink is!

Ő nem szereti, más igen.

2012. aug. 23. 15:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!