Szerintetek igénytelen az a nő aki ilyen?
Nem igénytelenség ez.
De van aki már átesett a ló túloldalára a kommentekbe...
én járok kozmetikushoz és nekem sem problémás a bőröm, hanem nincs kézügyességem és türelmem sincs így ő szedi a szemöldököm. Járok szoliba is, mert szeretem ha barna vagyok. Fodrászhoz is járok, mert ő tudja azt a színt a hajamra kenni amit a tescoba nem hiszem, hogy megkapnék. És igen sminkelni is szoktam, mert karikás a szemem és elég furán nézek ki úgy a munkahelyen. Magassarkút is szoktam hordani, ha elmegyünk valahova olyan helyre én így érzem magam nőiesnek. Ezek inkább pénztárca és ízlés kérdése és nem igénytelenség...kinek a pap kinek a papné..
Igazából az igénytelenség fogalmával nem voltam tisztában,tulajdonképp mit takar az a szó hogy igényesnek lenni.Mert nagyon gyakran hallom hogy a férfi azért hagyja el a nőt mert az igénytelen lesz,nem ad magára,nem csinos.
Merthogy egy nő otthon is legyen csinos,kivánatos a férj számára,dobjon fel egy laza sminket, szép ruhába legyen.
Az hogy cikiznek a fehérségem miatt már megszoktam,az hogy folyton kilógok a sorból mert nincs műkörmöm és sminkem azt is,nem izgat már.Nem tartom magam igénytelennek és a férjem sem panaszkodik,de a környezetemben nem igazán vannak olyanok akik ennyire keveset foglalkoznak a külsejükkel.
jó vicc, mindennek megvan a maga helye. Otthon sminkben meg szép ruhában kellene takarítani? Annyi lenne a szép ruhának, ha abban főznék...
A műköröm egy dolog, van akinek annyira ocsmány a sajátja, hát csináltasson, igazából nagyon drága és sok idő elmegy vele. De ugye mindenkinek más a fontos.
Az igényesség az ápolt,rendezett,tiszta külsőt,megjelenést takarja,már ami a külsőségeket illeti.Szóval ha valaki rendszeresen tisztálkodik,ápolja magát,a ruhái szépek,tiszták,akkor már nem nevezhető igénytelennek.
A másik:igen,van akinek szüksége van bizonyos szolgáltatások igénybevételére ahhoz,hogy rendezett legyen a külseje.Én például kozmetikusnál szedetem és festetem a szemöldököm és a szempillám,mert egyrészt én ilyen téren ügyetlen vagyok,másrészt enélkül elég erős és kusza szemöldökkel rendelkeznék,ami annyira nem szép látvány látvány.Magassarkút is felveszek néha,mert alacsony vagyok.Mégsem érzem magam cicababának.
Érdekes itt mindenki milyen tökéletes és szép smink,kozmetikus,szoli,és fodrász nélkül.Még is manapság annyi csúnya igénytelen nőt látok,hogy hihetetlen.
Tegyünk össze egy szolis,sminkelt,fodrászhoz és mükörmöshöz járó csajt vagy nőt,ennek az ellentétjével.Férjek és Urak melyikre gerjednek általában? Ne mondja már nekem egyik férfi sem,hogy a 2. alternatívára,mert akkor hazudik.
Miért van ennyi megcsalás,és válás? Hát épp ezért.
Lehet pontozni!
Az igénytelen a koszos és ápolatlan embert jelenti!!!!!
Azt, akinek zsíros a haja, büdös testszaga van, lepedékes a foga, szájszaga van, koszoskörmű, koszos ruhájú, le van nőve a hajfestéke, lepattogzott a lakkja, ragyás bőrére igénytelen alapozót kent, stb...
EZ AZ ÁPOLATLAN ÉS IGÉNYTELEN!!!!
Az, hogy ki jár szoliba és ki nem az egyéni dolog.
Ahogy a műköröm is, meg a smink is!
Ő nem szereti, más igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!