Miért nem lehet rászólni? és miért a gyerek parancsol?
19éves lány vagyok, bátyámnak van egy 2,5éves kislánya.
voltunk nyaralni közösen, és a gyerek kiborító volt...kényes, visít, mindent lehet neki.
ha valami rosszat csinált és rászóltam akkor bátyám egyből leorditott hogy "majd a saját gyerekedet nevelheted az enyémet nem fogod"
ja nem tudtam hogy nem lehet rászólni...
meg eszek valamit egyből oda kell adnom a gyereknek mert kér, és ha nem kapja meg ordit, és én vagyok a szemét.
hiába szól rá az ember nem érdekli,kapott egy 30ezres kisbiciklit, és egy álló helyben elesett vele, egyből én voltam a hibás h a gyerek összetöri magát és ot tállok mellette, mondom Istenem, mi is voltunk kicsik, hányszor fog még elesni... erre az volt a baj h rosszat kivánok a gyereknek.
fényképezett bátyám, és a gyerek egyből kérte a gépet, bátyám meg odaadta neki, hát nem igaz hogy a 2éves kis takony parancsol.
aztán jön a duma h "te is ilyen voltál kicsinek" nem pofázni kéne, hanem NEVELNI! Nem hiszem hogy kiskoromban ismertem azt a szót hogy "Nemakarom!!" mert a gyereknek ez a kedvenc szavajárása.
meg ha valamihez van kedve azt kell csinálni ha nincs akkor nem eröltetik, a gyerek parancsol.
ha meglátom őket már a hideg ráz
31-es!Szerintem meg a többség pont azt mondta,ahogy én is,hogy nem ad oda mindent,hanem amit nem akarjuk,hogy meglásson,követeljen,azt eltesszük a keze ügyéből és így nem is szerez a gyerek tudomást róla. Én a telómat odaadom,mert olyankor a kezemben van a gyerek,vagy az ölemben,nem futkos vele mindenfelé. Meg nekem nem értékes a telefonom. De természetesen drága gépet,ilyesmit nem kap meg. A többiben egyetértek teljes mértékig. Én is hisztis és akaratos gyerek voltam,pedig nem voltam egyke. Sokszor olyan hisztiket levágtam,hogy amikor lehiggadtam,szégyelltem magam. Nekem a beilleszkedéssel nem volt gond,soha nem hisztiztem máshol,csak otthon,de az is elég rossz volt,szegény szüleim szemszögéből.
11 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!