Gyereklátogatásra illik vinni valamit?
Figyelt kérdés
Pár hónapos baba. Nem rokon, nem barát, csak egy ismerős. Pár nap múlva megyek hozzájuk megnézni a gyereket. Illik vinni valamit? A gyereknek, a szülőknek? Nem nagyon vagyok eleresztve anyagilag. :(2012. aug. 9. 11:31
1/7 anonim válasza:
Igen illik, nekem volt aki csokit hozott, gyümölcsöt is sokat kaptam, rostos üdítőt, a bab volt mikor játékot, kis ruhákat, fürdetőt, popsitörlőt
Vegyél egy tábla csokit és egy popsitörlőt ennyi bőven elég úgyse az ajándék miatt várnak és kb. 700Ftból meg van az egész.
2/7 anonim válasza:
Igen a picinek mindenképp illik. Furcsán jönne ki ha üres kézzel mennél. Szerintem egy kis tipegő nem egy vagyon, és az bőven megteszi.
3/7 anonim válasza:
Igen, illik vinni. Az előzőek jól írták. Nem kell nagy dolog, csak jelképes is elég. Pl: Popsitörlő esetleg egy rugi vagy bonbon az anyukának.
4/7 anonim válasza:
Vigyél gyümölcsöt,azt jó eséllyel sokan ehetik a családból,nem nagyon lehet mellélőni vele.Esetleg még anyukának bonbon,desszert.Popsitörlő is jó ötlet,az a lényeg,hogy méret nélküli dolgokat érdemes,ha nem tudod,pontosan mennyi idős illetve milyen nagy a baba (pelenkát,ruhát ezért annyira nem érdemes).
5/7 anonim válasza:
én biztos vagyok benne, hogy a babát elhalmozzák mindenféle játékkal, ruhákkal stb, én ilyenkor inkább az anyukára szoktam gondolni, aki babahányásos trikóban flangál otthon :-) egy szép felső, vagy valmi spéci relaxálós tudfürdő vagy akármi, szoktak neki örülni, mert visszahallottam már, hogy milyen jól eett, rájuk nem gondolt senki csak a babára :-)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és az ötleteket is! :)
2012. aug. 9. 18:22
7/7 anonim válasza:
Pelust, tápszert, hintőpor.... valamilyen fogyó eszközt vigyél a szülők ennek fognak örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!