Lánynak illik valami ajándékot/apróságot vinni a családdal való első találkozásra?
Bár csak apróság - saját készítésű süti meg esetleg egy üveg házi bor/palackozott - az elsőre azért gondoltam, mert nagyszülők nagyon finomat készítenek. :)
Nem akarom úgymond költségekbe verni magam, mert tudom, hogy a barátom kényelmetlenül érezné magát az anyagi különbség miatt. De itt inkább az illik-e dolgon van a hangsúly. Szeretnék jó benyomást tenni rájuk. :)
Igen,illik ha meg vagy hívva,és ebédre várnak.
Ez esetben nagyon jó ajándék egy saját készítésű süti vagy ha mégsem sütnél akkor az anyukának egy csoki vagy olcsó bonbon az apukának egy bor..
Ha fontos a jó benyomás akkor nem árt kedveskedni az első napon.
Apuka nincs, nagyszülők vannak. :) Hát süti lesz mindenképpen akkor, az mégis személyesebb, mint egy doboz bonbon, amit levesz az ember a polcról. Szerintem nagyszülők örülhetnek a bornak, vagyis remélem. :D
Igen kedveskedés meglesz. :)
Èn azért vigyáznék sütivel.
Nagyszülök ha jön az unoka mindig sokat sütnek. Te ég oda viszel még...
Csoki szerintem annyira nem rossz.
De vigyél egy csokor virágot, vagy valami apró cserepeset.
Borral is hasonló a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!