Anyám tönkre teszi az életemet vagy én vagyok túl önző?
Ezt a pestilibázást a kérdező nevében is kikérem.
a kérdezőnek nagyon jól felépített érvrendszere van arra, hogy miért maradna, és ez teljesen érthető. az egész szituban az anyát tartom rettentően önzőnek, aki nem képes szem előtt tartani a gyermeke érdekeit, márpedig a kérdező abban a korban van, amikor nagyon fontos, hogy meglegyenek az alapjai a majdnai boldogulásához, itt pedig minden adott. ha a kérdezőnek nem Bp-en lenne kialakulva mindez, nyilván ugyanúgy nem akarna Pestre menni feladni az eddigi életét.
kérdező, én is azt tudom javasolni, amkit írtak: maradj apukádnál. mivel elmúltál 14, szabadon dönthetsz, kivel akarsz élni.
fuhh, ez durva...
én a helyedben rögtön beszélnék apukáddal, hogy az a perverz állat mégis mit művel, az után beszéld meg vele azt is, hogy szeretnél hozzá költözni, biztosan támogatni fog mindenben, sok sikert :)
Nem vagyok benne egyaltalan biztos, hogy beszeltel edesapaddal negyszemkozt a temarol! Majd ha tenyleg o is megmondja, hogy fogad-e az otthonaban vagy sem akkor tudsz majd donteni.
Tul keveset reagalsz az edesapas tanacsokra/valaszokra.
En is kiborulnek, ha a helyedben lennek. Kell talani egy megfelelo kozeputat.
Az en mostohaapam soha nem nezett "ugy" ram, vagy hogy az tolakodo lett volna.
BESZELJ EDESAPADDAL! (ezt hangosan kialtom, hogy halljad!) Aztan donts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!