Anyám tönkre teszi az életemet vagy én vagyok túl önző?
Minden bizonnyal az is benne van a dologban, hogy a kényelmes szép kis életecskéd fel lett rugva és nem úgy tűnsz, mint aki nagyon várja a kistestvérét.
16 éves vagy, eldöntheted, hogy hol laksz, költözz apádhoz, ha azt mondod ő megengedné.
Ha anyád nem enged, akkr a gyámhatósághoz fordulhatsz, és a bíróság kötelezi anyádat, hogy engedjen el.
egyáltalán nem vagy önző!
mondd el anyukádnak, hogy miért akarsz abban a városban maradni, ahol most vagy. a jó iskola nagyon-nagyon nyomós érv! egy egész élet múlhat rajta, és persze azon, hogy valaki hogy tanul, de nálad nincs ilyen gond, ezek szerint. sokan akkor sem tudnának úgy teljesíteni, ha ugyanolyan színvonalú suliba kerülnek, mert a megszokott barátok hiánya akár depresszióssá is tehet egy időre. ezt mondd el neki is. és a táncot sem tudnád folytatni.
mindenképp maradj a mostani sulidban, és költözz apukádhoz, akkor is, ha édesanyád ellenzi.
nem tud mit tenni, erőszakkal nem vihet magával. a bíróság is tudja ezt, ha perre kerülne sor, nem szólnak már bele egy kamasz döntésébe, mert tudják, hogy úgysem tehetnek ellene semmit.
de szerintem anyukádat nem fogja érdekelni, hogy nem vele maradsz, hanem az apukáddal inkább. :( sajnos. titokban még örülni is fog minden bizonnyal, hogy egy konfliktusforrással kevesebb,
16:33 - Nem feltétlenül kell iskolát váltanod. Lakhatsz hétközben apukádnál (mint ahogyan sokan koleszban vagy albérletben vannak), aztán hétvégére hazamész anyukádhoz.
Ilyen helyzetben nem szívesen mehet az édesanyjához. szvsz szerintem költözz édesapádhoz (persze ha megengedi, legalább is nem tudom kivel milyen a viszonyod). Úgy sem tud veled mit kezdeni veled édesanyád... Ha nem tetszik neki, akkor esetleg fenyegesd meg, hogy akkor bíróság meg még tököm tudja miket lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!